Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Batur'dan ilk ders zili ziyareti

Batur'dan ilk ders zili ziyareti

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, yeni eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle bazı okulları ziyaret etti. Başkan Batur, öğrenci ve öğretmenlerin sorunsuz bir eğitim yılı geçirmeleri için okullardaki eksiklikleri yerinde görüp incelemelerde bulundu.

  • Ege Postası
  • 01.10.2018 - 13:37

Okul müdürleri, öğretmenler ve okul aile birliği yöneticilerinden eksiklikleri ve taleplerini dinleyen Başkan Batur, “Okulların tatilde olduğu dönemde fiziki eksikliklerinin giderilmesi için tespitlerde bulunduk ve boya badana ve dış cephe sorunlarını çözdük. Tüm okullarımızın boya badanaları tamamlandı. Yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile başarılar dilemek ve varsa gözden kaçan eksiklikleri tespit etmek için okullarımızı ziyaret ediyorum. Tüm çabamız geleceği şekillendirecek olan çocuklarımızın daha sağlıklı koşullarda okumalarını sağlamak" dedi.

Batur, geçen hafta Narlıdere Belediyesi ve Çin Halk Cumhuriyeti İzmir Konsolosluğu ile birlikte yürütülen proje kapsamında, eğitim alet ve ekipmanlarına en çok ihtiyaç duyan okul olarak 2. İnönü İlkokulu'nun belirlendiğini anımsattı. Bu okula bir destek çalışması olduğunu aktaran Batur, "Öğretmenlerimizin çocuklarımıza verecekleri eğitimleri daha teknolojik ve kolayca vermelerini sağlayacak olan bu destekler ve projeler devam edecek. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri ve ışığında çağdaş Türkiye’nin oluşmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimize güzel bir eğitim yılı  öğrencilerimize ise başarılar diliyorum” dedi.

Gittiği okullarda öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Batur, onlarla top oynayıp fotoğraf çektirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.