Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı Ata’sının izinde

Bayraklı Ata’sının izinde

Bayraklı Belediyesi ve Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Bayraklı Şubesi tarafından hazırlanan Atatürk fotoğrafları sergisi vatandaşların beğenisini topladı. 30 Ekim – 10 Kasım tarihleri arasında 5 farklı yerde açılan sergi ilgi görürken, sanata ve sanatçılara değer vermenin önemine değinen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, serginin gurur verici olduğunu belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

  • Ege Postası
  • 09.11.2012 - 10:59
İZMİR- Cumhuriyet’in 89’uncu yılı ve 10 Kasım anısına Bayraklı Belediyesi ve Atatürkçü Düşünce Derneği Bayraklı Şubesi tarafından açılan Atatürk fotoğrafları sergisi İzmirlilerin beğenisini kazandı. Sosyal belediyecilik anlayışının önemli maddelerinden birinin sanat ve sanatçıya destek vermek olduğunu belirten Başkan Hasan Karabağ, “Bu onur verici sergiyi vatandaşlarla buluşturmanın mutluluğunu yaşadık. Değerli ressamımız Nilgün Demirağlar’a da bağışları için teşekkür ederiz” dedi. Yıllardır evinde kendi uğraşlarıyla yaptığı 40 resmi Bayraklı Belediyesi’ne bağışlayan ressam Nilgün Demirağlar’ın eserleri ve Ata’nın fotoğraflarından oluşan sergi, ziyaretçilerin de ilgisini çekti. Sergiyi gezen vatandaşlar, Ata’nın fotoğraf ve resimlerinin kendileri için her zaman farklı önem taşıdığını dile getirirken, eserleri çok beğendiklerini söyledi.

İlk olarak 30 Ekim’de Bayraklı Sevgi Yolu’nda görücüye çıkan eserler, 2 Kasım’da Osmangazi Ahmet Taner Kışlalı Parkı, 4 Kasım’da Manavkuyu Değirmen Kafe ve 5-10 Kasım tarihleri arasında da Forum Bornova’da 11.00-18.00 saatleri arasında sergilendi.

Bayraklı Ata’sının izinde

 Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Dağcılık ve Doğa Sporları takımı her hafta farklı yerlere giderek doğa sporları yapmaya devam ediyor. Sporcular bu hafta Ulu Önder’in 74. Ölüm yıl dönümünde Anıtkabir’e gidecek.  

 Dağcılık ve doğa sporları yapan sporcular doğaya aşık olmanın yanı sıra spor yapmak için bir araya geliyorlar. Dağcılık ve Doğa Sporları yapan 30 kişilik sporcularda yaş sınırlaması yok. Yürüyüş parkurlarına her yaştan katılan ekibimiz güzel bir gün geçirmenin yanı sıra aile ortamında güzel ve seviyeli dostluklar kurmaya devam ediyor. Zor şartlarda bile havanın durumu ne olursa olsun etkinliklerini tamamlayan sporcularımız disiplinli ve çalışkanlıklarıyla herkese örnek olmaya devam ediyor.

 Anıtkabir’e yolculuk var

 Gittikleri yerlerde güzel anılarla dönen Dağcılık ve Doğa sporları bu haftaki etkinliği daha da anlamlı. Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor kulübü Dağcılık ve doğa sporları 10 Kasım nedeniyle Anıtkabir yolculuğuna çıkacak. Ayrıca aynı gün Mahmut Dağı’na çıkacak olan sporcularımız, bu haftaki güzel ve anlamlı etkinlikle Atatürk’ün izinden yürümeye devam ediyor


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.