Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı Belediye Spor ev ziyaretlerinde

Bayraklı Belediye Spor ev ziyaretlerinde

Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle Bayraklı Belediye Spor yöneticileri ve çalışanları ile Bayraklı CHP İlçe başkanı ve yöneticileri Alpaslan Mahallesinde Makbule Güngörmez ve Emine Ekşi’yi evlerine ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 02.10.2012 - 16:27
İZMİR -Bayraklı Belediyesi Gençlik ve spor kulübü sportif faaliyetlerin dışında sosyal sorumluluk bilincini en üst seviyede tutarak Dünya Yaşlılar gününde yıllardır Bayraklı’da yaşayan Makbule Güngörmez ve Emine Ekşi’nin evlerine ziyarette bulundu. Kore gazisi olan eşini kaybettikten sonra iki kızıyla yalnız yaşayan yatalak 70 yaşındaki Makbule Güngörmez yaşamanın değerini anlamlı ziyaretten duyduğu mutluğu dile getirdi.

 Kaderimizle baş başa bırakmıyorlar

 Bayraklı Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı ve Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor kulübünün beraberliğinde ziyaretinde bulunduğu diğer ev ise Emine Ekşi’ydi. Parkinson hastası olan ve kızıyla birlikte yaşam mücadelesi veren Emine Ekşi, ’’Bayraklı Belediye başkanı Hasan Karabağ’a teşekkür ederim. Rahatsızlığımdan dolayı tedavi görüyorum. Tedavimde hastaneye gitmemiz için Bayraklı Belediyesine bağlı ambulans tahsis ediliyor. Kaderimizle baş başa bırakmıyorlar. Belediye başkanına teşekkür ederim. Başkanımızın sayesinde tedavi görmekte yol sorunu çekmiyorum’’ dedi

 Hasan Karabağ’ın çalışmalarını beğeniyorum

Yıllardır Bayraklı’da yaşayan Makbule Güngörmez, “Bayraklı’da doğup yaşamak benim için gurur verici bir olay. Bugün buraya geldiğiniz için minnettarım. Başkanımızın çalışmalarını beğeniyorum. Tedavi görüyorum. Tedaviye gitmem için Bayraklı Belediyesi Sağlık işler Müdürlüğüne bağlı ambulans yollayarak tedavime gitmemi sağlıyorlar. Hepinize minnettarım. Geldiğiniz için çok mutlu oldum” dedi.

 Yaşlılar bizim manevi değerlerimizdir

 Dünya yaşlılar gününde ziyarette bulunan Bayraklı Belediye Spor adına konuşan Dilek Aydoğan, ''Makbule hanımı Atatürkçü, çağdaş, kültürlü ve çok bilgili biri olarak tanıdığım için çok şanslıyım. Bizler yaşlıların değerini bilmeliyiz. Onlar yaşlandıkları zaman kendi hayat mücadelesini kaderlerini tek başına yaşamasına izin vermemeliyiz. Bizler her zaman yanlarında olduklarımızı bilmesini isterim. Yaşlılara saygımızı en iyi şekilde göstermeliyiz. Yaşlılık dönemi itibar dönemidir ve aynı zamanda bir minnet borcudur. Yaşlılar bizim manevi değerlerimizdir. Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor kulübü olarak Maddi manevi her zaman yaşlılarımıza elimizden ne geliyorsa yardım edeceklerimizi bilmesini isterim'' dedi.

 Bayraklı Belediye Spor yaşlılara jest yaptı

 Bayraklı Belediye Spor Kulübü ev ziyaretlerinin yanında yaşlıları Dünya Barış Anıtı’nda ağırladı. Asteğmen Adem Dertsiz yaşlı bakım ve rehabilatasyon merkezinde 40 yaşlıyı bir araya getirerek kahvaltı verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.