Dolar 32,8318
%-0.13
Euro 35,1137
%-0.47
Altın 2.426,440
%-1.04
Bist-100 10.487,00
%-1.81

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı Belediyesi dev bir aile

Bayraklı Belediyesi dev bir aile

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ bir Ramazan Bayramını daha personeliyle birlikte yaşadı. Başkan Hasan Karabağ Osmangazi, Çamkıran Hizmet Binası ve Temizlik İşlerinde düzenlenen bayramlaşma töreninde personeliyle bir araya geldi.

  • Ege Postası
  • 07.08.2013 - 09:40
İZMİR - Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, beşinci kez çalışanlarıyla birlikte Ramazan Bayramını yaşamanın mutluluğunu içinde onlarla bir araya geldi.
Çalışanlarıyla ilk olarak Çamkıran Hizmet Binası’nda bir araya gelen Başkan Karabağ daha sonra Osmangazi Hizmet Binasına geçti. Müdürlük olarak topluca ziyaret eden çalışanlar Başkan Karabağ’ı çiçek yağmuruna tuttu. Tek tek bayramlaşan Karabağ daha sonra Temizlik İşleri Şantiyesi’ne gitti.



Yeni hizmetler ve yapılan çalışmalarla İzmir’de adlarından sık sık söz ettirdiklerini söyleyen Karabağ, “Zaman su gibi akıp geçiyor. Bu bizim birlikte geçirdiğimiz beşinci Ramazan Bayramımız. İzmir’de çalışanlarına en yüksek ücreti veren belediye olduğumuz her yerde konuşuluyor. İşçi ücreti ile Belediyeler batmaz. Kurumları sağlam gelirlere bağlamak gerekir. O yüzden biz çalışanlarımıza sahip çıkıyoruz, çalışanlar da belediyeye sahip çıkıyor. Bu kuruma sahip çıkın” dedi.
Bayraklı Belediye çalışanlarının tamamının katıldığı bayramlaşma töreniyle dev bir aile olduğunu tekrar gözler önüne serdi.



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.