Dolar 32,6610
%0.32
Euro 35,4440
%0.42
Altın 2.509,730
%1.72
Bist-100 10.852,00
%-0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı Belediyesi vatandaşların acılı günlerinde de yanında

Bayraklı Belediyesi vatandaşların acılı günlerinde de yanında

Bayraklı Belediyesi düzenlediği etkinliklerde ve vatandaşların acılı günlerinde kullanılmak üzere yeni bir ikram aracını hizmete soktu.Yeni araçla vatandaşlara tavuk-pilav ve çay ikramında bulunulabilecek. Bayraklı Belediyesi vatandaşların acılı günlerinde de yanında

  • Ege Postası
  • 29.04.2015 - 09:31
İZMİR - Bayraklı Belediyesi, vatandaşların iyi ve kötü gününde, belediyenin açılış ve tören gibi organizasyonlarında kullanılmak üzere bir ikram aracını daha hizmete soktu. Böylece ikram aracı sayısı üçe çıkmış oldu. Yeni araçta bir mini buzdolabı, saklama rafları, çay ocağı ve tavuk-pilav servisi için uygun bölüm bulunuyor.



BU HİZMETİMİZ ÇOK TUTULDU

Yeni araçla birlikte daha fazla noktada vatandaşlara ulaşabileceğini dile getiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Yeni aracımız güzel olmuş. Artık 3 araçla vatandaşımıza hizmet vereceğiz. Bu hizmetimiz çok tutuldu. Taze çayın yanı sıra tavuk pilav ikramında bulunabileceğiz. Ekiplerimiz bu araçları özellikle taziye evlerine yönlendiriliyor. Belediyemizin kültür ve sanat etkinliklerinde de binlerce kişiye ikramda bulunuluyor” dedi.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.