Dolar 34,1995
%-0.02
Euro 37,8853
%0.29
Altın 2.928,130
%-0.05
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı Belediyesi’nden vefa

Bayraklı Belediyesi’nden vefa

Bayraklı Belediyesi, geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz Türk Halk Müziği’nin usta sesi ozan Neşet Ertaş, Türk Sineması’nın altın çocuğu Göksel Arsoy ve yine Türk Halk Müziğinin güçlü sesi Bedia Akartürk’ün adlarını parklara verme kararı aldı.

  • Ege Postası
  • 01.10.2012 - 09:57
İZMİR -Bayraklı Belediyesi milli değerlerine sahip çıkmaya ve onları isimleriyle yaşatmaya devam ediyor. Birçok ödül ve seslendirdiği sayısız Türküleriyle gönüllerde taht kuran Bedia Akartürk geçtiğimiz günlerde Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ı makamında ziyaret etti. Neşeli kişiliği ve mütevazılığıyla gönüllerde taht kuran sanatçıya Başkan Karabağ da yakın ilgi gösterdi.

Milli değerlere sahip çıkıyoruz

Türkiye’nin birçok milli değeri olduğunu ve bu değerleri yaşarlarken de onore etmek istediklerini dile getiren Başkan Karabağ, Beida Akartürk ve Göksel Arsoy’un adlarını bir parka vermek istediklerini açıkladı. Karabağ, “Ne yazık ki büyük usta Neşet Ertaş’ı geçtiğimiz günlerde kaybettik. Onun adını da Bayraklı’da yaşatmak istiyoruz. Bunları yaşarken yapma fırsatı bulamadık” dedi.  

29 Ekim Konseri Bedia Akartürk’ten

Başkan Karabağ’ın teklifinden dolayı mutluluk duyduğunu dile getiren Akartürk, “Böyle bir düşüncede olmanız beni mutlu etti. Benim için güzel bir şey. Sevinirim” dedi. Başkan Karabağ, Akartürk’e 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda da bir konser vermek istediklerini ve kabul etmeleri halinde böyle büyük bir sesi dinlemekten dolayı mutlu olacaklarını dile getirdi.  

Gençlik yıllarında ilk konserini Bayraklı’da o zamanlar açık hava sineması olan bir mekanda yaptığını ancak parasını alamadığını dile getiren Akartürk, “Bayraklı’dan bir alacağım vardı. Onu da 29 Ekim’de konser vererek hallederiz” diyerek Karabağ ve misafirleri güldürdü.     

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.