Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı Gönüllüler korosunun konseri ile coştu

Bayraklı Gönüllüler korosunun konseri ile coştu

CHP Bayraklı’da Parti Okulu projesi kapsamında tamamı gönüllülerden oluşan bir Türk Halk Müziği korosu konser gerçekleştirdi. Konsere Bayraklı Belediyesi Başkan Vekili Remzi Palabıyık, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Levent Ölçer, CHP Bayraklı Kadın Kolları Başkanı Zeliha Avar, İl disiplin kurulu üyesi Birol Soylu ve CHP’li ilçe yöneticileri katıldı. Konser biletlerinden elde edilen gelirle Bayraklı Kız Öğrenci Misafirhanesindeki öğrencilere eğitim bursu verilecek ve Alparslan mahallesinde Durmuş Yaşar İlköğretim Okulu Kütüphanesine kitap bağışı yapılacak…

  • Ege Postası
  • 03.02.2013 - 14:31
 EGE POSTASI- HABER SERVİSİ- CHP Bayraklı Parti Okulunun bir projesi kapsamında tamamı Bayraklılı gönüllülerden oluşturulan Türk Halk Müziği korosu geçtiğimiz gün akşam Bayraklı İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde bir konser verdi. Konserin bilet satışından elde edilen gelir ise Bayraklı Kız Öğrenci Misafirhanesindeki öğrencilere eğitim bursunda ve Alparslan mahallesinde Durmuş Yaşar İlköğretim Okulu Kütüphanesine kitabağışı yapılmasında kullanılacak..



PROJELER HAYATA GEÇTİKÇE CHP KENDİNİ BİR KEZ DAHA KANITLIYOR

Türk Sanat Müziği Korosu’nun konseri öncesinde konuşmalarda bulunan CHP Bayraklı İlçe Başkanı Levent Ölçer, projelerin hayata geçtikçe CHP’nin kendini bir kez daha kanıtladığına vurgu yaptı. Ölçer, “Salon boş görünebilir. Ama emin olun ki çok bilet satıldı. Kız öğrenci misafirhanesindeki öğrencilerimize katkı yapmak adına bilet aldılar. Belki gelmediler. Ancak ben bu projeye destek veren tüm katılımcılara çok teşekkür ediyorum. Projelerimiz hayata geçtikçe CHP Kadınlarımızın, gençlerimizin, yaşlılarımızın, çocuklarımızın her zaman yanında olduğunun ve CHP’nin halkın partisi olduğunu bir kez daha kanıtlıyor” diye konuştu.




Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.