Dolar 34,1697
%-0.11
Euro 37,8795
%0.28
Altın 2.922,770
%-0.23
Bist-100 9.351,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı Ülkü Ocakları'ndan O Filme Kınama

Bayraklı Ülkü Ocakları'ndan O Filme Kınama

Bayraklı Ülkü Ocakları başkanı Tuncay Arslan, Ocak binasında yaptığı basın açıklamasında “Müslümanların Masumiyeti” isimli İslam düşmanı filmini yapanları, destek verenleri ve böyle bir alçaklığa seyirci kalanları sert bir şekilde kınadı.

  • Ege Postası
  • 29.09.2012 - 12:28
 İZMİR -Bayraklı Ülkü Ocakları başkanı Tuncay Arslan, Ocak binasında yaptığı basın açıklamasında “Müslümanların Masumiyeti” isimli İslam düşmanı filmini yapanları, destek verenleri ve böyle bir alçaklığa seyirci kalanları sert bir şekilde kınadı.

 Bayraklı Ülkü Ocakları başkanı Tuncay Arslan basın açıklamasında şunları söyledi;

 “Amerika Birleşik Devletlerinde ‘’Innocence of Muslims” (Müslümanların Masumiyeti) adlı deli saçması sözde bir film gösterime girmiş ve bu filmde sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V) efendimize ve O’nun şahsında İslam’a ve tüm Müslümanlara çok ağır hakaretler edilmiştir. 

Tamamen İslam düşmanlığı temasının işlendiği bu sözde film, sanat ve hoşgörüden uzak olduğu gibi tam bir fitne, provakasyon ve iftira belgesidir. Böyle olduğu filmin yapımcısı ve yönetmeni İsrail asıllı Amerikan vatandaşı Sam Bacile, tarafından da itiraf edilmiştir. 

Asırlarca İslam’ın bayraktarlığını yapmış olan aziz milletimiz böyle bir alçaklığa tepkisiz kalamaz. Kalması da mümkün değildir. Bizler, tepkimizi gösterirken elbette provakasyonlara ve oyunlara gelmeyeceğiz. Ama bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın diyerek, kuvveti üstün tutan güç odaklarına yağcılık ve dalkavukluk da yapmayacak, kınamamız gerekenin Müslümanlar değil, Müslüman düşmanı hainler olduğunu asla unutmayacağız… 

Müslümanların kanı üzerinden siyaset yapan ve İslam coğrafyasında hain emelleri olanlar şundan emin olsunlar ki bizler müslümanlar olarak kendimize yapılan pek çok hakareti affedebiliriz. Ama Allah ve Resulüne yapılan hiçbir hakareti hoş görmemiz ve İslam düşmanlığına sessiz ve tepkisiz kalmamız asla mümkün değildir. 

Ülkemizin idari ve adli makamlarından , yüzde doksan dokuzu Müslüman olan cennet vatanımızda İslam düşmanlığı propagandası yapan böyle bir filmin bütün gösterim alanları ve internet sitelerinden kaldırılmalarını talep ediyor, bu iğrenç filmi yapanları, destek olanları ve piyasaya sürenleri şiddetle kınıyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.