Dolar 32,6083
%0.15
Euro 35,3490
%0.15
Altın 2.477,000
%0.39
Bist-100 10.873,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı'da herkes okusun diye: Haydi kütüphaneye!

Bayraklı'da herkes okusun diye: Haydi kütüphaneye!

Bayraklı Belediyesi’nin 12 mahallede kurduğu kütüphaneler yaz tatilinde çocukların ve gençlerin uğrak yerlerinden oldu. Kütüphaneleri ziyaret edenler, binlerce eski ve yeni kitaba ücretsiz ulaşabiliyor. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “İyi bir kitap iyi bir arkadaştır. Özelikle yaz tatilinde çocuklarımızı kütüphanelerimize bekliyoruz” dedi. Bayraklı'da herkes okusun diye...

  • Ege Postası
  • 23.07.2015 - 09:41
İZMİR - Bünyesinde Kütüphane Müdürlüğü kurarak fark yaratan Bayraklı Belediyesi geçtiğimiz günlerde kütüphane sayısını 12’ye çıkardı. 7’den 70’e her yaştan vatandaşa hitap eden kütüphanelerde 30 bine yakın kitap, okuyucularını bekliyor.



KÜTÜPHANELERİMİZE BEKLİYORUZ

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, kütüphane sayılarını hızla artırdıklarını belirterek, “Kitaplar hazinedir. Bu hazineden özelikle çocuklarımızın, gençlerimizin faydalanmasını istiyoruz. Bu yüzden de farklı mahallelerimizde kütüphaneler açıyoruz. Buralarda binlerce kitap var. Yaz tatiline giren öğrencilerimizi kütüphanelerimize bekliyoruz. Sessiz bir ortamda kitaplarını okuyabilir isterlerse geri vermek şartıyla evlerine getirebilirler” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.