Dolar 34,2596
%0.06
Euro 37,6017
%-0.08
Altın 2.921,000
%-0.02
Bist-100 9.118,00
%0.09

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı'da turnuva keyfi!

Bayraklı'da turnuva keyfi!

Bayraklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün yaz dönemi için açtığı satranç kurslarını başarıyla bitiren öğrenciler için satranç turnuvası düzenlendi. Büyük mücadelelere sahne olan turnuvadan herkes memnun ayrıldı.

  • Ege Postası
  • 14.10.2015 - 11:18
Turnuva Bayraklı Belediyesi 75. Yıl Kültür Merkezi’nde düzenlendi. 92 kursiyer öğrencinin ter döktüğü turnuva sabah saat 09.00’da başladı. Gün boyunca İsviçre sistemiyle birbirleriyle karşılaşan öğrenciler dört ayrı kategoride yarıştı. Süper minikler kategorisinde yarışan 26 öğrenciye katılımlarından dolayı madalya takdim edildi.


MADALYA VE KUPALAR VERİLDİ
Minikler kategorisinde yarışan 39 yarışmacıdan Yaren Dumanlı ile Sena Bilmez üçüncülüğü paylaşırken, Nuray Şimşek ikinci, Arif Muhammed Civlez birinci oldu. Küçükler kategorisinde 15 öğrenci arasından ise Elif Naz Çamkıran üçüncü, Tuğçe Şen ikinci, Defne Ağzıkara birinciliği elde etti.  Yıldızlarda ise 12 öğrenci yarıştı. Sefa Ağzıkara şampiyon olurken Ömer Faruk Civlez ikinci, Zeynep Bilmez üçüncülüğü elde etti.


Dereceye giren öğrenciler madalya ve kupalarını Türkiye Satranç Federasyonu İzmir İl Temsilciliği’nden görevli hakemler ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yetkililerinin elinden aldı.


DESTEĞİMİZ SÜRECEK
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, başarılı bir turnuva düzenlediklerini belirterek, “Çocuklarımız, gençlerimiz keyifli bir gün geçirdi. Birbirleri ile zevkli bir mücadele içine girdiler. Çocuklarımız sokaklarda değil bu tür etkinlerde yer almalı. Biz de belediye olarak onlara bu imkanı sağlıyoruz ve sağlamaya devam edeceğiz” dedi.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.