Dolar 34,1707
%0.02
Euro 38,2925
%0.33
Altın 2.912,630
%-0.26
Bist-100 9.667,00
%-1.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı'da zumba eğitimi

Bayraklı'da zumba eğitimi

Bayraklı Belediyesi Manavkuyu Kadın Dünyası Spor Salonu'nda bayanlara özel olarak haftada iki gün düzenlenen Zumba Dans eğitimleri büyük ilgi görüyor. Latin müziklerini egzotik dans ritimleri ve dinamik egzersiz hareketleri ile birleştirerek, bayanların zayıflamasını sağlayan eğitmen Yeliz Aytimur, tüm bayanları Bayraklı'da Zumba yapmaya davet ediyor.

  • Ege Postası
  • 07.12.2013 - 11:09
İZMİR- Son yıllarda dünyada büyük yankı uyandırarak, popüler olan ve sporla müziği birleştirerek fit ve zinde bir görünüm sağlayan Zumba artık Bayraklı'da da kadınların vazgeçilmezleri arasındaki yerini alıyor. Zumba eğitimleri ile tüm kaslar çalışıyor, Zumba'ya gelen bayanlar sadece bel ve kalçalar değil vücuttaki tüm kasların hareket etmesiyle hem kilo veriyor, hem de müzik eşliğinde spor yaparak, eğlenceli dakikalar geçiriyor.
Geçen yıl Eylül ayından itibaren Salı ve Perşembe günleri 17.00-18.00 saatleri arasında Bayraklı Belediyesi Manavkuyu Kadın Dünyası Spor Salonu'nda gerçekleştirilen eğitimlere 7'den 70'e tüm bayanlar ilgi gösteriyor. Zumba-fitness kursunun yanında yakın zamanda başlayacak zumba-kids kursu ile de çocuk yaşlardaki katılımcılara eğitim verilecek. Türkiye'de çok az sayıda bulunan Zumba Sertifikası için Fransa'ya giden ve başarıyla tamamladığı eğitim sonrası sertifikasını alarak, Bayraklı'da eğitimler vermeye başlayan Celal Bayar Beden Öğretmenliği bölümü mezunu Yeliz Aytimur, Zumbanın bir yaşam tarzı olarak, hem eğlendiren hem de kilo verdiren bir spor dalı olduğunu vurgulayarak, bu sporun Bayraklı'dan başlayıp, Türkiye'ye yayılmasını istediğini kaydetti.

''Bayanlar spora aşık olan insanlardır''
Göreve gelir gelmez Bayraklı'da her kesime spor yapma imkanı sağlayan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Bayraklı'da spor yapan insanlar gördükçe mutlu olduğunu ifade etti. Bayanların spora aşık olduğunu ifade eden Karabağ, '' Sporun dili, dini, rengi yoktur. ''Herkes için spor'' sloganıyla çıktığımız bu yolda Bayanlara özel spor yaptırmanın mutluğunu yaşıyoruz. Bayanların spor yapması için spor tesisleri açmak ve antrenör görevlendirmek bizim işimiz ''dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.