Dolar 34,1770
%-0.06
Euro 37,7973
%-0.08
Altın 2.908,210
%-0.53
Bist-100 9.081,00
%0.75

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı’da müdürler muhtarlar yemekte buluştu

Bayraklı’da müdürler muhtarlar yemekte buluştu

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ dört buçuk yıldır bir arada çalışan birim müdürleri ve muhtarları Dünya Barış Anıtı’nda düzenlenen yemekte bir kez daha bir araya getirdi.

  • Ege Postası
  • 02.11.2013 - 10:32
İZMİR- Bayraklı halkının kesintisiz ve eksiksiz hizmet alabilmesi adına göreve geldiği ilk günden bu yana muhtarlar ve belediye birim müdürleri arasında sıkı bir koordinasyon kurulması adına çalışan Başkan Karabağ geleneksel hale getirdiği yemek buluşmalarına bir yenisini daha ekledi. 

Dayanışma yemeğine ilgi yoğun oldu
Bayraklı Belediyesi birim müdürleri ile Bayraklı muhtarları Dünya Barış Anıtı’nda düzenlenen yemekte bir araya geldi. Birlik beraberliğin arıtılması, koordineli çalışmaların geliştirilmesi amacıyla düzenlenen dayanışma yemeğinde ilçe halkının gereksinimleri ve ihtiyaçlarının karşılanması kapsamında belediye birimleri ile daha sık iletişim kurup, çözüm noktasında vatandaşlara faydalı olabilmek için fikir alışverişinde bulunuldu.

Bu uyum vatandaşlarımız için
Göreve geldiğinden bu yana her platformda gerek muhtarların gerekse vatandaşların her türlü sorun sıkıntı ve önerilerini dinleyerek, imkanlar dahilinde desteklerini esirgemeyen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Görev süremiz boyunca birlikte yürüttüğümüz çalışmaları umuyoruz ki ikinci döneme de taşırız. Bu uyum Bayraklı ve bu bölgede yaşayan vatandaşlarımız için. Türkiye’deki birçok ilçe nüfusundan daha kalabalık mahallelerimizin muhtarları olarak sizler aslında birer belediye başkanısınız. Bu anlamda yürüttüğünüz çalışmalar büyük önem taşıyor. Bu tür toplantılarla da birim müdürlerimizle ilişkilerin kuvvetlendirilmesi, sorunların ve ihtiyaçların daha hızlı çözülmesini amaçlıyoruz” diye konuştu.



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.