Dolar 32,6610
%0.32
Euro 35,4440
%0.42
Altın 2.509,730
%1.72
Bist-100 10.852,00
%-0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklılı çocuklardan engellilere anlamlı destek

Bayraklılı çocuklardan engellilere anlamlı destek

Bayraklı Talatpaşa Ortaokulu öğrencileri, topladıkları 10 binin üzerinde mavi kapağın tekerlekli sandalyeye dönüşmesi için Bayraklı Belediyesi Engelliler Masası yetkililerine teslim etti. Öğrencilerin bu davranışı takdir gördü. Bayraklılı öğrencilerden

  • Ege Postası
  • 10.04.2015 - 09:48
İZMİR - Mavi kapaklar engelli vatandaşlar için umut olmaya devam ediyor. Bayraklı’daki Talatpaşa Ortaokulu öğrencileri önemli bir sosyal sorumluluk projesine altına imza attı. Öğrenciler engellilere destek olmak amacıyla okulda ve yaşadıkları çevrede mavi kapak toplayarak, biriktirdi. Okul müdürü Nezih Suluhan toplanan kapakların sayısı 10 bine ulaşınca Bayraklı Belediyesi ile temasa geçti. Bayraklı Belediyesi Engelliler Masası yetkilileri çocukların topladığı kapakları alarak, bir engellinin yüzünü güldürecek.



ÖĞRENCİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Mezunu olduğu okul öğrencilerinin böyle anlamlı bir projenin altına imza atmasından dolayı ayrı bir mutluluk yaşadığını belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Toplanan kapakları teslim aldık. Gereken yere teslim ederek tekerlekli sandalye alacağız. Onu da ihtiyaç sahibi bir engelli dostumuza teslim edeceğiz. Umarım bu örnekler çoğalır. Öğrencilerimizi ve onları yönlendiren öğretmenlerimizin duyarlı bu davranışlarından dolayı her biriye ayrı ayrı tebrik ediyorum. Belediye olarak engelli vatandaşlarımız yanında. 3. engelli aracımızı geçtiğimiz aylarda hizmete sunduk. Engelliler merkezimizde çalışmalar sürüyor” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.