Dolar 34,0677
%0.02
Euro 38,0475
%0.37
Altın 2.811,420
%0.3
Bist-100 9.774,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraktar: Suriye'deki katliama seyirci kalan hiç bir ülke huzur bulamaz

Bayraktar: Suriye'deki katliama seyirci kalan hiç bir ülke huzur bulamaz

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, "Suriye’de yaşanan katliama seyirci kalan hiçbir ülke huzur bulamaz. Dünya ülkeleri kendi ideolojileri karşısında bu duruma seyirci kalmakla asla mutlu olamaz." dedi. Türkiye Ziraat Odaları Birliği...

  • Ege Postası
  • 22.08.2013 - 13:30
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, "Suriye’de yaşanan katliama seyirci kalan hiçbir ülke huzur bulamaz. Dünya ülkeleri kendi ideolojileri karşısında bu duruma seyirci kalmakla asla mutlu olamaz." dedi.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Eğitim Merkezi ve Sosyal Tesisi temel atma törenine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, gazetecilerin Suriye ile ilgili sorularını cevapladı. Bayraktar, Suriye yönetiminin kimyasal silah kullandığı iddiaları ve bunun Türkiye'ye etkileri ile ilgili sorular üzerine şunları söyledi:

"Kabine olarak görüştük gerekli tedbirleri alıyoruz, oradaki Suriye’deki insanımıza da her türlü desteği verdiğimiz gibi vermeye de devam edeceğiz. Çevre yönünden bu işin incelenmesi gerekir ama insanlık yönünden çok büyük bir vahşet olduğunu görüyoruz. Suriye’de başındaki insanlıktan nasibini almamış insanın kendi yavrularına kendi bebelerine ve kadınlarına kimyasal silah kullanacak kadar, uykudayken bebeleri öldürecek kadar nevri dönmüşse tüm dünya buna formaliteyle cevap veriyorsa; dünyanın ne durumda olduğunu, medeniyim diye medeniyet tellallığı yapan ülkelerin ne olduğunu görmek lazım. Suriye’de yaşanan katliama seyirci kalan hiçbir ülke huzur bulamaz. Dünya ülkeleri kendi ideolojileri karşısında bu duruma seyirci kalmakla asla mutlu olamaz."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.