Dolar 34,2750
%0.1
Euro 37,6855
%0.23
Altın 2.915,520
%0.2
Bist-100 9.032,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayrampaşa saldırganları öldürüldü; İşte isim ve örgütleri

Bayrampaşa saldırganları öldürüldü; İşte isim ve örgütleri

İstanbul Bayrampaşa'da Çevik Kuvvet Müdürlüğü'ne saldırı düzenledikten sonra bir apartmana sığınan iki kadın saldırgan sığındıkları apartmanda yapılan operasyonla ölü olarak yakalandı. Saldırganların DHKP/C üyesi Çiğdem Yahşi ve Berna Yılmaz oldukları açıklandı.

  • Ege Postası
  • 03.03.2016 - 13:49
İstanbul Bayrampaşa'da Çevik Kuvvet Müdürlüğü'ne saldırı düzenledikten 500 metre ilerideki Gazi Sokak'a taksiyle giderek burada bir apartmana sığınan iki kadın saldırgana yönelik polis operasyonu saat 11.40'ta başladı. Bölgedeki tüm sokaklara giriş çıkışlar kapatıldıktan ve gerekli güvenlik tedbirleri alındıktan sonra iki saldırgana 'Teslim ol' çağrısı yapıldı. Çağrıya ateşle karşılık verilince başlayan ve yaklaşık 25 dakika süren operasyonda iki saldırgan öldürüldü. İstanbul Valisi Vasip Şahin operasyonun ardından yaptığı açıklamada saldırıda bir, operasyon sırasında bir olmak üzere iki polisin yaralandığını açıkladı.

DHKP/C ÜYESİ ÇIKTILAR
Öte yandan hava destekli yürütülen operasyonda  ölü olarak ele geçirilen teröristlerin DHKP/C üyesi Çiğdem Yahşi ile Berna Yılmaz olduğu ortaya çıktı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.