Dolar 34,2629
%-0.02
Euro 37,4151
%-0.22
Altın 2.928,620
%0.01
Bist-100 8.760,00
%-1.31

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bebeklerine bakamayınca belediyeye teslim ettiler

Bebeklerine bakamayınca belediyeye teslim ettiler

İspanya’nın Toledo bölgesinde, fakirlikten dolayı çocuklarına bakamadığını öne süren bir çift, 11 ve 22 aylık iki bebeği belediyeye teslim etti.Edinilen bilgiye göre, Çarşamba günü Talavera de la Reina şehrinin belediye binasına gelen...

  • Ege Postası
  • 28.06.2013 - 12:53
İspanya’nın Toledo bölgesinde, fakirlikten dolayı çocuklarına bakamadığını öne süren bir çift, 11 ve 22 aylık iki bebeği belediyeye teslim etti.

Edinilen bilgiye göre, Çarşamba günü Talavera de la Reina şehrinin belediye binasına gelen bir anne ve baba, durumu açıklayarak bebeklerini belediye çalışanlarına bıraktı.

Belediyenin Sosyal Servisler yetkilisi Ana Santamaria, iki bebeğin durumunun iyi olduğunu ve bakımlarını yerel yönetimin çocuk servisinin üstlendiğini açıkladı.

Toledo il yönetimi sözcüsü Jaime Ramos ise bu durumun bir suç teşkil ettiğini belirterek söz konusu anne ve babaya dava açılacağını söyledi.

Olayın basına yansıması üzerine, bir çok insan belediyeyi arayarak bebeklerin bakımını üstlenmek istediğini ifade etti. Ancak belediye kaynakları, bebeklerin ailesiyle birlikte olabilmesi için her türlü yolun deneneceğini belirtiyor.

Bu arada, çocukların babasının 50 yaşında bir İspanyol ve annesinin 22 yaşında bir Ukraynalı olduğu iddia edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.