Dolar 34,0381
%-0.42
Euro 38,0769
%-0.05
Altın 2.901,360
%0.19
Bist-100 9.666,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Belde belediyelerine Buca soluğu

Belde belediyelerine Buca soluğu

Buca Belediyesi onardığı bir damperli kamyonu Ordu’nun Ünye İlçesi’ne bağlı Yenikent Belediyesi’ne bedelsiz olarak verdi. Buca Belediyesi daha önce de 3 belediyeye itfaiye aracı ve araç armağan etmişti.

  • Ege Postası
  • 01.12.2012 - 10:39
İZMİR- Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Ordu Ünye’ye bağlı Yenikent Belediyesi’ne Buca Belediyesi Şantiyesi’nde onarılarak yenilenen damperli kamyonun belgelerini vererek, yolcu etti. 

Başkan Ercan Tatı, Taşınır Mal Yönetmeliği’nin 31. Maddesi uyarınca hibe edilen kamyonun bundan sonra Yenikent halkına hizmet vereceğini hatırlatırken, “Şantiyemizde daha önce onarılan bir itfaiye aracı, bir arazöz ve bir kamyoneti Uşak, Karaman ve Elazığ’daki ihtiyacı olan beldelerimize gönderdik. Karaman’daki belediyemize gönderdiğimiz arazözü Genel Başkan Yardımcımız Gökhan Günaydın’ın İzmir ziyaretinde Karaman’ın Ermenek İlçesi Kazancı Belediye Başkanı Oğuz Tekin’e teslim etmiştik. Çok zor koşullarda beldelerde hizmet vermeye çabalayan başkanlarımız ile dayanışma içinde olmaya devam edeceğiz. İhtiyaç fazlası olan ve şantiyelerimizde kullanılır hale getirdiğimiz araçlarımızı bedelsiz olarak göndereceğiz.”


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.