Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Belediye Akademisi eğitim programı İstanbul’da başladı

Belediye Akademisi eğitim programı İstanbul’da başladı

Türkiye Belediyeler Birliği İle Kıyı Ege Belediyeler Birliği işbirliğinde gerçekleştirilen; Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ve Narlıdere Belediyesi meclis üyelerinin yanı sıra Kıyı Ege Belediyeler Birliği’ne üye çeşitli belediyelerden toplam 125 personelin katıldığı “Belediye Akademisi Eğitim ve Bilgilendirme Toplantısı” İstanbul’da başladı.

  • Ege Postası
  • 28.01.2016 - 11:56
Yılsonu kesin hesapları, faaliyet raporları, denetim komisyon raporlarının görüşülmesi konuları,  belediye hizmet alımı yöntemiyle yüklenici durumundaki taşeronlarda çalışan işçilerle ilgili kıdem tazminatı, ihbar tazminatı ve diğer özlük hakları, belediye başkanları, meclis üyeleri ve personelin belediye mevzuatı ile işyeri açma ruhsatları (imar, zabıta itfaiye ruhsat denetimi ve encümen para cezaları) konularının görüşüleceği toplantının açılış konuşmasını Kıyı Ege Belediyeler Birliği Başkanı ve Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur gerçekleştirdi. Batur “Belediye Mevzuatının sürekli değişiyor ve gelişiyor oluşunun bu tür eğitim faaliyetlerinin önemini arttırdığını belirtti. Bu kapsamda ise Türkiye Belediyeler Birliğine; tüm belediyelerin doğal üyesi olması hasebiyle önemli bir görev düştüğünü ve Türkiye Belediyeler Birliği’nin bu çalışmaları başarıyla yerine getirdiğini söyledi. Türkiye Belediyeler Birliği ile senede en az iki eğitim faaliyeti gerçekleştirildiğini ifade eden Başkan Batur,  bu hususta TBB’nin büyük katkıları olduğunun belirtti.
Bu tür organizasyonların eğitim ihtiyacını karşılıyor oluşunun yanı sıra, kültürel birer etkinlik olarak da değerlendirilebileceğini, bir kaynaşma ve tanışma vesilesi olduğunu ifade etti.
 
3 gün sürecek olan program, iki günlük mevzuat eğitimlerinin ardından son gün kültürel gezi ile tamamlanacak.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.