Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Belediye Başkanı Çelikcan, iftarda vatandaşlarla buluşuyor

Belediye Başkanı Çelikcan, iftarda vatandaşlarla buluşuyor

Adana'nın merkez Yüreğir İlçe Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Ramazan ayının her günü farklı bir mahallede kurulan sofralarda iftarını açıyor. Başkan Çelikcan, ‘Mahalle İftarları’ nı geneleksel olarak devam ettirirken program...

  • Ege Postası
  • 14.07.2013 - 13:57
Adana'nın merkez Yüreğir İlçe Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Ramazan ayının her günü farklı bir mahallede kurulan sofralarda iftarını açıyor. Başkan Çelikcan, ‘Mahalle İftarları’ nı geneleksel olarak devam ettirirken program çerçevesinde Yüreğir Belediyesi Tiyatro Grubu ve sihirbazlar da gösterileriyle iftar programına katılan çocukları ve vatandaşları da eğlendirdi.

İlk iftar programını Roman vatandaşlara düzenlenirken Numune Hastanesi Karşısı ve Yamaçlı Kültürevi önünde mahalle iftarları devam etti. Bundan sonra da mahalle iftarlarının devam edeceğini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan "Geleneksel hale getirdiğimiz mahalle itarlarını bu senede devam ettiriyoruz. Her gün değişik bir mahallemizde vatandaşlarımızla oruçlarımızı açmak bizlere mutluluk veriyor." dedi.

Ramazan ayını manasına uygun olarak idrak etmeye çalıştıklarını belirten Çelikcan "Her gün ilçemizin değişik mahallelerine gidip vatandaşlarımızla birlikte oluyoruz. Onların sıkıntı ve isteklerini dinlerken onları evlerinden alıp birlikte iftar yapmalarına vesile oluyoruz. Aynı zamanda tiyatro gösterisi ve çocuklarımıza yönelik sihirbazlık gösterileri vatandaşlarımız tarafından çok beğeniliyor." şeklinde konuştu.

Yüreğirli mahalle muhtarları ve vatandaşlar Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’a bu uygulamalar için teşekkür etti. Yamaçlı Mevlana Kültürevi önünde verilen yemeğe Akdeniz, Güneşli, Yamaçlı, Cumhuriyet ve Bahçelievler mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. Muhtarlar adına bir konuşma yapan Bahçelievler mahalle Muhtarı Ufuk Mangıtay yaptıkları hizmet ve iftar proğramı için Başkan Çelikcan’a teşekkür etti.









Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.