Dolar 34,2176
%0.06
Euro 37,8586
%0.08
Altın 2.920,350
%-0.11
Bist-100 9.013,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Belediye başkanının amcası sulama kanalında boğuldu

Belediye başkanının amcası sulama kanalında boğuldu

Osmaniye’de mısır tarlasına ilaçlama yapmaya giden 75 yaşındaki çiftçi, sulama kanalına düşerek boğuldu. Doğan’ın Kırmıtlı Belediye Başkanı Mehmet Doğan’ın amcası olduğu ve 3 kız 6 çocuk sahibi olduğu öğrenildi.    Merkez...

  • Ege Postası
  • 21.06.2013 - 12:44
Osmaniye’de mısır tarlasına ilaçlama yapmaya giden 75 yaşındaki çiftçi, sulama kanalına düşerek boğuldu. Doğan’ın Kırmıtlı Belediye Başkanı Mehmet Doğan’ın amcası olduğu ve 3 kız 6 çocuk sahibi olduğu öğrenildi.

    Merkez Kırmıtlı beldesinde çiftçilik yapan Ali Doğan'ın ailesi, öğlen yemeği için eve gelmemesi üzerine tarlaya gitti. Sırt pompasını sulama kenarında gören aile şüphelenerek jandarmaya haber verdi. Yapılan arama çalışması sonucunda Doğan’ın cesedi, 4 saat sonra Ceyhan’a bağlı Burhanlı köyü yakınlarındaki sulama kanalında bulundu.

    Olay ile ilgili bilgi veren Ali Doğan’ın yeğeni Muslu Doğan olayın nasıl olduğu ile ilgili şunları söyledi; “Sabah saatlerinde mısır tarlasının kenarındaki otları ilaçlamak için tarlaya gidiyor. Traktörünü park ediyor. Sırt pompasını doldurmak amaçlı suya eğiliyor, eğildikten sonra suya düşüyor. 6 kilometre ilerde cesedi çıkıyor. Önce aramalarda bulunamıyor, suyun kapakları kapatılıyor, su azalında ceset ortaya çıkıyor.”

    Otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na götürülen Doğan’ın cenazesi daha sonra ailesi tarafından Kırmıtlı beldesine götürüldü.

    Doğan, mezarlıkta kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.