Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Belediyelerde bayram coşkusu erken başladı

Belediyelerde bayram coşkusu erken başladı

İzmirli belediye başkanları personeliyle bayramlaştı. On gün sürecek bayram tatiline moralli giren belediye personeli, dün gün boyunca bayramlaşma mesaisindeydi. Başkanlar personelleriyle buluştu

  • Ege Postası
  • 26.08.2017 - 10:23

BAŞKAN PİRİŞTİNA'NIN BAYRAM MESAJI: SEVGİ VE BARIŞ OLDU

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Kurban Bayramı öncesi muhtarlar, meclis üyeleri, bürokratları ve belediye personeli ile bayramlaştı. Çalışma arkadaşlarıyla tek tek tokalaşıp bayramlarını kutlayan Başkan Piriştina, sevgi, barış ve kardeşliğin egemen olduğu huzurlu bir bayram dileğinde bulundu.

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, yaklaşan kurban bayramı dolasıyla işçisinden bürokratına kadar tüm çalışma arkadaşlarıyla bir araya gelerek bayramlarını kutladı.  

Sabahın erken saatlerinde Başkan yardımcıları Murat Işık, Hakan Gündüz ve Erdem Başer Balkır ile birlikte Buca Belediyesi Meclis Salonu’nda bürokrat ve memurlarla bayramlaşan Başkan Levent Piriştina, sevgi ve barışın huzur sürdüğü bayram dileğinde bulundu.
Meclis üyeleri ve muhtarları da meclis salonunda ağırlayan Başkan Piriştina, işçilerle de Şantiyede bayramlaştı.  

Çalışmalarını sahada sürdüren Fen İşleri, Temizlik Hizmetleri, Parklar Bahçeler Müdürlüğü gibi birimlerin işçi personeliyle şantiye alanında bir araya gelen Başkan Piriştina, işçiler tarafından coşkuyla karşılandı. İşçilerle tek tek tokalaşıp bayramlarını kutlayan Piriştina,  burada da barışın egemen olduğu güzel günler dileğini yineledi.

BAŞKAN PEKDAŞ'TAN BAYRAMLAŞMA TURU
Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, her bayram olduğu gibi yaklaşan Kurban Bayramı öncesi de geleneği bozmadı. İlk bayramlaşmayı belediye çalışanlarıyla yapan Başkan Pekdaş, bayram tatiline çıkacak olan mesai arkadaşlarını müdürlüklerinde ziyaret ederek tek tek bayramını kutladı.

Bayramlaşma turuna sabahın erken saatlerinde Gediz’deki Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Asfalt Şantiye’den başlayan Başkan Pekdaş, sırasıyla Kadifekale’deki Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı hizmet veren fidanlık ve daha sonra Gürçeşme’deki Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne giderek çalışanlarla bayramlaştı. Öğle yemeğini de her Kurban Bayramı olduğu gibi bu yıl da işçilerle bir arada kesilen kurban etini yiyerek yapan Pekdaş, ilk kavurma servisini de kendisi yaptı. Başkan Pekdaş’a Temizlik İşleri Müdürlüğü ziyaretinde DİSK Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı ve sendika temsilcileri de eşlik etti.

EL ELE KOL KOLA MÜCADELE 
Gün boyu süren bayramlaşmalar Konak Belediyesi’nin Kültürpark Evlendirme Dairesi’nde düzenlenen bayram eğlencesiyle sona erdi. Konak Belediyesi’nin ilçenin farklı noktalarında hizmet veren birimlerindeki personelin buluştuğu kutlamada tüm çalışanların bayramını kutlayan Pekdaş,  yaptığı konuşmada Türkiye’nin zor zamanlardan geçtiğini ve Türkiye için herkesin sorumlulukları olduğunu dile getirdi.  Pekdaş, “Bu dönem husumetlerin zamanı değil. El ele kol kola, laik, modern Türkiye’nin devamı için mücadele etme dönemi. Bu çok daha fazla iş üretmemiz gereken zaman. Herkese iyi bayramlar diliyorum. Ailelerinize selamlarımızı iletin. Haksızlıkların önleneceği, adaletin gerçekleşeceği bir bayramın yolu açılarak gelsin” dedi. Konuşmasının ardından tek tek personelle bayramlaşan Başkan Pekdaş, günün anısına bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

BAŞKAN ŞENOL'DAN 'ADALETLİ BAYRAM' TEMENNİSİ

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Kurban Bayramı öncesi son mesai günü personeliyle bir araya geldi. Gaziemir Belediyesi Meclis Salonu’nda bu yıl sekizincisi düzenlenen bayramlaşmaya tüm çalışanlar, birim müdürleri, başkan yardımcıları, Tüm Yerel Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Tamer Yiğit Güler ve Belediye İş 4 Nolu Şube Başkanı Ayhan Doğan katıldı.

Belediyeciliğin ekip ve özveri işi olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, “Bizler bu kenti yöneten büyük bir aileyiz. Ekip olarak bu kentin geleceğine şekil veren projeleri hayata geçirdik. Gelecek nesiller bizi takdir edecek. Tüm zorluklara rağmen birlik, bütünlük, dayanışma ve özveriyle bu kenti daha ileriye götüreceğiz. Geleceğe umutla bakabildiğimiz, adalet ve barış dolu günlerimizin çoğalması temennisiyle aileniz, çocuklarınız ve yakınlarınızla mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim” diye konuştu.

Belediye İş 4 Nolu Şube Başkanı Ayhan Doğan ve Tüm Yerel Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Tamer Yiğit Güler ise Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’un her zaman emeğin ve emekçinin yanında olduğunun altını çizdi. Doğan ve Güler belediye personeliyle birlikte Başkan Şenol’a çiçek sundu, teşekkür etti.

BAŞKAN UYAR PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Başkan Yardımcıları Hüseyin Özdemir ve Emine Sağlam Baş, Kurban Bayramı dolayısıyla personeliyle bayramlaştı. Başkan Uyar, Belediye birimlerini tek tek gezerek çalışma arkadaşlarının bayramını kutladı. Bayram boyunca aileleriyle keyifli, sağlıklı, huzurlu zamanlar geçirmelerini dileyen Uyar, bayram sonrası enerji dolu bir tempoyla Urla’ya verimli hizmetler sunma temennisinde bulundu.
Şantiye alanındaki Fen İşleri ve Temizlik İşleri personelini de ziyaret eden Sibel Uyar, “Sizler bizim yüz akımızsınız. Biz büyük bir aileyiz. Sizler hizmetinizle belediyemizi temsil ediyorsunuz. İyi ki varsınız” dedi. Çalışanlar da Başkan Uyar'ın Kurban Bayramı'nı kutladı.

KEMALPAŞA'DA MEHTERANLI BAYRAMLAŞMA

İzmir'in Kemalpaşa Belediyesi'nde gerçekleştirilen bayramlaşma programına, mehteran ekibi de katıldı. Kıyafetleriyle programa katılan mehteran ekibi Başkan Arif Uğurlu ve başkan yardımcıları ile bayramlaştı.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Kurban Bayramı öncesi personelleri ile bir araya gelerek bayramlarını kutladı. Belediye binasında düzenlenen bayramlaşma törenine Kemalpaşa Belediyesi Mehteran Bölüğü'nün kıyafetleri ile katılması ilginç görüntüler oluşturdu. Mehteran Bölüğü ve diğer personellere yapılan ikramın ardından personellerle tek tek tokalaşarak bayramlaşan Başkan Uğurlu, personelin kendisi için çok önemli olduğunu vurguladı.

Başkan Uğurlu, "Bayramlar bizim toplumumuz için çok önemli. İlçemize birlikte hizmet eden siz değerli mesai arkadaşlarımın ve ailelerinizin bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum" dedi. 

Başkan Arslan personeliyle bayramlaştı

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.