Dolar 34,2271
%0.06
Euro 37,9259
%0.4
Altın 2.919,880
%-0.33
Bist-100 9.212,00
%-1.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Belediyenin sultanları çıkışa geçti

Belediyenin sultanları çıkışa geçti

Bu yıl tarihinde ilk kez 3. Lig’de mücadele etme başarısı gösteren Manisa Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, son üç maçta yenilgi yüzü görmedi. Lige iyi bir başlangıç yapamayan sultanlar, ilk iki maçında aldığı yenilgilerin ardından, Marmaris, Gelişim Koleji ve son olarak Bursaspor’u 3-0’lık skorlarla geçerek grupta iddialı duruma geldi.

  • Ege Postası
  • 18.11.2013 - 16:18
MANİSA-3. Lig A Grubu’nda mücadele eden Manisa Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Çok Amaçlı Spor Salonu’nda konuk ettiği Bursaspor’u 3-0 yenerek, grupta iddialı olduğunu gösterdi. Lige iyi bir başlangıç yapamayan sultanlar, ilk iki maçında aldığı mağlubiyetlerin ardından, son üç maçını da kazanma başarısı göstererek grupta rakiplerine gözdağı verdi. Lige Antalya ve Bayramiç mağlubiyetleriyle başladıklarını hatırlatan Manisa Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Süleyman Bozkan, kısa sürede toparlandıklarını söyledi. İçerde oynadıkları Marmaris Belediyespor maçıyla birlikte çıkışa geçtiklerinin altını çizen Bozkan, “Oyuncularımız ligde ilk iki hafta konsantre sorunu yaşadılar. Ancak bu sorunu kısa sürede aştık. Marmaris, Gelişim Koleji ve son olarak grubun iddialı takımlarından Bursaspor’u 3-0’lık setlerle geride bıraktık. Özellikle Bursaspor karşısında gösterdikleri performanstan dolayı oyuncularımı kutluyorum. Bu galibiyet bize moral verdi. Önümüzdeki haftalarda galibiyet serimize devam edeceğiz” dedi.
Desteğe İhtiyacımız Var
Manisa Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Tolga Tunç Çalışkan ise son haftada alınan galibiyetler nedeniyle bayan voleybol takımını kutladı. Bölgesel Lig’de yakaladıkları başarıyı 3. Lig’de de tekrarlamak istediklerini ifade eden Çalışkan, “Özellikle Manisa’da oynadığımız maçlarda sporseverlerin desteğine ihtiyacımız var. Önümüzdeki haftalarda bu desteği göreceğimize inanıyoruz” şeklinde konuştu.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.