Dolar 34,2536
%0.26
Euro 37,4889
%-0.09
Altın 2.915,860
%0.92
Bist-100 8.964,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Belsin’in sokakları genişledi

Belsin’in sokakları genişledi

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Belsin bölgesi Sakarya Mahallesi'nde çevre düzenleme ve yol genişletme çalışması yaptıklarını bildirdi. Büyükkılıç, bu çalışma ile 6 sokak ve bunlara bağlantılı tüm yollarda...

  • Ege Postası
  • 26.06.2013 - 15:17
Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Belsin bölgesi Sakarya Mahallesi'nde çevre düzenleme ve yol genişletme çalışması yaptıklarını bildirdi. Büyükkılıç, bu çalışma ile 6 sokak ve bunlara bağlantılı tüm yollarda asfaltlama çalışması gerçekleştirdiklerini belirtti.

Belsin bölgesinin 1990 yıllarda şehirleşme gösterdiğini ve bugün 7 mahallesi ile uydu kent olduğunu, nüfusu ile 20 ilden daha büyük konumda olduğunu hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, Sakarya Mahallesi'nde yer alan 5 sokak ve bunlara bağlantılı yollarda 2 bin 500 ton asfalt kullanıldığını belirtti. Sakarya Mahallesi'nde hem yol hem de çevre düzenleme çalışması yapıldığını, diğer kurumlar ile ortak çalışılarak altyapıda bütünlük sağlandığını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili şunları söyledi: “Sakarya Mahallesi'nde yer alan Aybey Sokak, 930. Sokak, Divan Sokak, Salyolu Sokak ile Gülçınar Sokak ile bunlara bağlantılı bütün yollarda asfaltlama, yol düzenleme ve genişletme çalışması yapıldı. Bina çevrelerinde çevre düzenleme çalışması gerçekleştirildi. Bu yollara bağlantılı diğer yollarda da aynı çalışmalar yapıldı. Bu çalışmaları yaparken her zaman olduğu gibi altyapıda bütünlük sağlamak için diğer kurum ve kuruluşlar ile ortak çalışma yerine getirildi.”

Yapılan çalışma ve hizmetlerden dolayı Sakarya Mahalle sakinleri Başkan Memduh Büyükkılıç’a teşekkür etti. Mahalle halkı ve esnaflarla sohbet eden Başkan Memduh Büyükkılıç’a özelikle mahalle gençleri ile çocukları yoğun ilgi gösterdi. Başkan, çocuklara birer şapka hediye ederken, asfalt çalışmasını gerçekleştiren çalışanlara da ayran ikramında bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.