Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bergama'da seçim çalışması yapan Çam'dan manidar gönderme

Bergama'da seçim çalışması yapan Çam'dan manidar gönderme

CHP İzmir Milletvekili Musa Çam 24 Haziran genel seçimleri için partisi adına Bergama’da bir kahvede vatandaşlara seslendi. CHP’den aday gösterilmeyerek başka partilerden aday olan kişilerle ilgili sert konuştu. Bergama'da seçim çalışması yapan Çam'dan manidar gönderme

  • Ege Postası
  • 02.06.2018 - 17:35

HALİT UMUTOĞULLARI/EGEPOSTASI - Geçitiğimiz dönem CHP’de yapılan ön seçimden birinci çıkan ve milletveki olan 24 Haziran genel seçimlerinde CHP tarafından aday gösteilmeyen mevcut CHP İzmir Milletvekili Musa Çam Bergama’da seçim çalışmasında vatandaşlara seslendi. Çam parti içi mesajlarda verdi. Konuşmasında CHP'den aday gösterilmeyen başka partilerden aday olan CHP'lilere manidar gönderme yaptı. 

Musa Çam sözlerine şöyle devam etti: “7 yıl milletvekilliği yaptım geçen dönem ön seçimde birinci oldum. Bize dediler ki dinlen gençlere yer ver dediler tamam dedim. Liste dışı kaldık ama milletvekili sıralamalarına girmiş gibi çalışıyorum koşturuyorum. Benim birinci bölge karşı taraf Buca, Konak, Gaziemir, Menderes, Torbalı, Selçuk, ,Urla, Seferihisar, Çeşme, Karaburun benim seçim bölgem ama hem orada çalışıyorum hemde çok seviğim Bergama’ya geldim sizlere konuştum. Bu güzel duygularınız için sizlere çok teşekkür ederim.

Ben çok siyasetçiler gördüm belediye başkanlığı yapıp, milletvekilliği yapıp sonra aday gösterilmeyince istifa ederek başka partiye giden, bağımsız aday olan siyasetçiler gördüm.

Bizim terbiyemiz buna müsait değil, memleket için çalışıyoruz olsakta bu memleket için varız olmasakta varız.” dedi.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.