Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Beşer Eğitim Kurumları öğrencileri prestijli üniversitelere yerleşti

Beşer Eğitim Kurumları öğrencileri prestijli üniversitelere yerleşti

Malatya’da Beşer Eğitim Kurumları bünyesindeki Özel Rahime Batu Liseleri ve Özel Turgut Anadolu Lisesi'nden mezun olan öğrencilerin, prestijli üniversitelerin tıp, hukuk, mimarlık, mühendislik gibi bölümlerini kazandığı belirtildi. Beşer...

  • Ege Postası
  • 30.07.2013 - 14:56
Malatya’da Beşer Eğitim Kurumları bünyesindeki Özel Rahime Batu Liseleri ve Özel Turgut Anadolu Lisesi'nden mezun olan öğrencilerin, prestijli üniversitelerin tıp, hukuk, mimarlık, mühendislik gibi bölümlerini kazandığı belirtildi.

Beşer Eğitim Kurumları'ndan yapılan açıklamada, ÖSYM tarafından açıklanan tercih ve yerleştirme sonuçlarına göre Özel Rahime Batu Liseleri ve Özel Turgut Anadolu Lisesi’nde öğrenimini tamamlayan öğrencilerin Türkiye'nin önemli üniversitelerinde okuma hakkı elde ettiği bildirildi. Mezun öğrencilerden 22’sinin tıp fakültesi, 13’ünün hukuk, 26’sının mimarlık-mühendislik, 7 diş hekimliği-eczacılık, 3 hemşirelik , 10 eğitim fakültesi , 22’sinin iktisadi bilimler-siyasal bilimler, 6’sının da fen edebiyat fakültelerini yerleştirildiğini ifade etti.

Özel Turgut Özal Anadolu Lisesi Müdürü Şahin Olgun ise konuyla ilgili açıklamasında, bir yıllık özverili çalışmanın semerelerini almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Elde edilen başarıda öğrencilerin disiplinli çalışması, ailelerin desteği ve fedakar öğretmenlerin çabalarının ayrı ayrı katkısı olduğunu söyleyen Olgun, "Öğrencilerimiz önemli üniversitelerinin önemli bölümlerini kazandılar. Okullarımızda yoğun bir YGS-LYS çalışması yapılmaktadır. Hedefimiz öğrencinin kapasitesini kullanarak gelebileceği en iyi noktaya gelmesini sağlamaktır." dedi.

Özel Rahime Batu Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Ufuk Ercul de üniversite sınavlarında başarılı olarak üniversitelere yerleştirilen öğrencileri tebrik etti. Hayatın en önemli dönüm noktası olan üniversite sınavlarının bu öğrenciler için geride kaldığını anlatan Ercul, bundan sonraki yaşamlarında aynı çalışma temposunu devam ettirerek ülkeye hayırlı insanlar olmalarını dilediğini kaydetti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.