Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Beşiktaşlı teknik ekip ve futbolcular sağlık kontrollerinden geçti

Beşiktaşlı teknik ekip ve futbolcular sağlık kontrollerinden geçti

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic ile futbolcular Manuel Fernandes, Hugo Almeida, Tomas Sivok, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan ve Veli Kavlak sağlık kontrollerinden geçti.Acıbadem Fulya Hastanesi'nde Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic...

  • Ege Postası
  • 05.08.2013 - 13:54
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic ile futbolcular Manuel Fernandes, Hugo Almeida, Tomas Sivok, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan ve Veli Kavlak sağlık kontrollerinden geçti.

Acıbadem Fulya Hastanesi'nde Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic ile futbolcular Manuel Fernandes, Hugo Almeida, Tomas Sivok, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan ve Veli Kavlak bir dizi testen geçti.

Sağlık kontrollerinden ardından açıklamalarda bulunan Bilic, her teknik direktör gibi kendisinin de futbolcularının sağlıkları konusunda endişe duyduğunu belirtti. Tecrübeli teknik adam Bilic, "Futbolcular da insan, onlar 'Süpermen' değiller. Günümüz futbolunda çok yoğun bir takvim var. Oyuncuların çok kısa aralıklarla performans göstermeleri gerekiyor. Dolayısıyla yapılan bu sağlık kontrolleri benim için çok önemli." şeklinde konuştu.

Ayrıca başarılı bir kamp süreci geçirdiklerini belirten Bilic, lig öncesi heyecanlı ve bir o kadar da iyimser olduğunu kaydetti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.