Dolar 34,2714
%0.09
Euro 37,6573
%0.15
Altın 2.910,320
%0.02
Bist-100 9.121,00
%0.99

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bıçaklı banka soygunu güvenlik kamerasında

Bıçaklı banka soygunu güvenlik kamerasında

Adana'da bir banka müdiresini odasında bıçakla rehin alıp, güvenlikçiye silah bıraktıran gaspçının kendisine verilen 14 bin 450 lirayı alıp kaçma anına ait güvenlik kameraları ortaya çıktı. Olay, 16 Eylül Pazartesi günü akşam saatlerinde...

  • Ege Postası
  • 18.09.2013 - 09:47
Adana'da bir banka müdiresini odasında bıçakla rehin alıp, güvenlikçiye silah bıraktıran gaspçının kendisine verilen 14 bin 450 lirayı alıp kaçma anına ait güvenlik kameraları ortaya çıktı.

Olay, 16 Eylül Pazartesi günü akşam saatlerinde yaşandı. İddialara göre, merkez Çukurova ilçesi Kenan Evren Bulvarı üzerindeki bir banka şubesinden 15 bin lira kredi talebinde bulunan Çukurova Belediyesi'nde temizlik işçisi Fatih Edik'e paranın verilmesi için onay çıkmadı. Bir süre şubede bekleyen, aynı zamanda adliye önünde arzuhalcilik yapan Edik, bankanın kapanış saatinde müdire Seyhan İ.B.'nin odasına girip yanındaki bıçağı kadının boğazına dayadı. Müdirenin bağırması üzerine odaya gelen güvenlikçiyi de tehdit edip silahını bıraktıran Edik, banka görevlilerinden 15 bin lira vermelerini istedi. Bir süre bekleyen Edik, paranın hazır olduğunu öğrenince müdire Seyhan İ.B.'yi ayağa kaldırıp boğazına dayadığı bıçakla, herkesin şaşkın bakışları arasında bankanın kapısına kadar sürükledi. Edik, daha sonra kendisine teslim edilen paraları alıp kaçtı.

Haber verilmesi üzerine çalışma başlatan Emniyet Asayiş Şubesi ekipleri, Fatih Edik'i tehditle aldığı 14 bin 450 lira ve olayda kullandığı bıçakla birlikte merkez Çukurova ilçesi Damar Arıkoğlu Bulvarı üzerinde yakaladı. Emniyet Asayiş Şubesi Gasp Bürosu'nda ifadesi alınan Fatih Edik'in kredi verilmeyişine öfkelenip soygun yaptığını söylediği ve "Borçlarım için 15 bin lira kredi istedim, imza attım. Çok ihtiyacım vardı ancak parayı vermediler." dediği öğrenildi. Şüpheli, "silahlı yağma" suçlamasıyla adli mercilere sevk edilirken, daha önce poliste hiçbir suç kaydının olmadığı belirlendi.

Öte yandan güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, genç adamın bir süre bankanın koridorunda dolaştığı, ardından müdirenin odasına girerek bıçak çektiği, bağırmalar üzerine bir güvenlikçinin odaya girdiği görülüyor. Bankadaki başka bir güvenlikçinin polise haber vermek için butona bastığı görülürken, bankada yaşanan panik ise dikkat çekiyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.