Dolar 32,6974
%0.11
Euro 35,4811
%0.1
Altın 2.494,520
%-0.68
Bist-100 10.923,00
%0.66

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kütüphanesi hizmete girdi

Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kütüphanesi hizmete girdi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmi açılışı yapılan Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kütüphanesi törenle hizmete girdi.         Törene Biga Kaymakamı Fatih Genel, Biga Belediye Başkanı...

  • Ege Postası
  • 18.04.2013 - 12:54
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmi açılışı yapılan Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kütüphanesi törenle hizmete girdi.

        Törene Biga Kaymakamı Fatih Genel, Biga Belediye Başkanı Mehmet Özkan, İl Genel Meclis Başkanı Ali Rıza Tekin, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner, ÇOMÜ Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Hamit Palabıyık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Avlanır, siyasi parti, dernek ve oda temsilcileri, Öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenciler katıldı.

        Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Sedat Laçiner, "Üniversitelerin kütüphanelerinde ne kadar kitap olduğu çok önemlidir. Açılışı yapacağımız kütüphanemizde 50 binde fazla kitap bulunmakta ve 250 bin kitap kapasitesine sahip Türkiye’nin en büyük fakülte kütüphanesidir. Biga’daki öğrenci sayısı kısa zamanda 10 bin sayısına ulaştı. Hedefimiz 15 bin öğrencidir. Bu rakam da gerçekleşecektir. Biga'da bir üniversite olmalı, adı ne olursa olsun, tabelasında ne yazdığı önemli değil yeter ki bir üniversitesi olsun. Kütüphanemizin yapımında büyük kaynak ayıran Biga Belediyemize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.