Dolar 34,2586
%0.05
Euro 37,6030
%-0.07
Altın 2.919,370
%-0.07
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bilal Doğan  çalışmalarına tam gaz devam ediyor

Bilal Doğan çalışmalarına tam gaz devam ediyor

AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı Bilal Doğan, İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Celil Anık’ı makamında ziyaret etti. Odayı ziyarete gelen Doğan’ı Yönetim Kurulu Başkanı Celil Anık ile birlikte İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Karşılamada AK Parti Bayraklı’dan aday adayı olan Erkan Özkan da yer aldı.

  • Ege Postası
  • 15.01.2014 - 13:43

İZMİR - Ziyarette konuşan AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı Bilal Doğan şunları kaydetti, “İzmir’de yaklaşık 3000’e yakın oda üyesi bulunuyor. Bu rakam Oda esnafının İzmir ekonomisi için çok önem arz ettiğini göstermektedir. İzmir’in Sosyo-ekonomik ve kültürel yapısı içerisinde, Şoförler ve Otomobilciler Odası çok büyük bir önem arz etmektedir. Esnaf odaları içerisinde de çok dinamik bir yapıya sahipler.”


Konuşmasına devam eden Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı Bilal Doğan, “Şoförler ve Otomobilciler Odası, şehrin adeta nabzını tutan bir esnaf kesimi olduğu bu arada İzmir’de taksicilerin ve otomobilcilerin bir kamu görevi yaptıklarını biliyoruz. Sorun ve yaşadıkları sıkıntılarını yakinen sıkı takip ediyoruz. Sayın Başkan Anık’ın Odayı aldığı günden bu yana başarılı çalışmaları ile Odayı ve İzmir otomobilcilerin esnafına önemli katkılarının olduğunu biliyoruz. Mevcut oda binasının Karabağlar Belediyesi ile komşu olduğunu dikkate aldığımızda Karabağlar sınırları içerisinde yer alan en büyük oda olduğunu da düşündüğümüz zaman önümüzdeki günlerde inşallah partimizin teveccüh gösterip Belediye Başkanı adayı ve başkanı olduğumuzda odamızla çok daha yakından çalışıp, mevcut sorunları birlikte çözmek için çaba sarf edeceğiz.” Dedi.


Doğan, “Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Binali Yıldırım hepimiz için büyük bir şans”


Bilal Doğan konuşmalarında, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayının İzmir adına çok büyük bir şans olduğuna dairde şunları kaydetti: “İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Binali Yıldırım Bakanımızın, İzmir için çok büyük bir şanstır. Hükümetin en büyük yatırımcı ve başarılı bakanlarından birisi ve sayın bakanımızın mevcut 35 proje dışında İzmir’le ilgili olarak yeni projelerinin de olduğunu belirtti. Bu projeler sayesinde çok kısa bir süre içerisinde İzmir eskiye nazaran hizmetten aldığı güç ile modern bir şehir haline dönüşecektir. İzmirli hemşerilerimiz bu şansı Binali Yıldırım bakanımızdan yana kullanması hem İzmir hem de çocuklarımız açısından çok önemlidir.”


İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Celil Anık, AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı Bilal Doğan’ın nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken şu ifadelere yer verdi: “Sayın Doğan ile tanışıklığımız çok eski günlere dayanmaktadır. Kendisi İzmir kamuoyunca yakından tanınan ve sevilen İş Adamı, Ekonomist ve politikacı bir dostumuzdur. Kendisine aday adaylığı sürecinde başarılar dileriz. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.