Dolar 34,2538
%0.09
Euro 37,6216
%0.39
Altın 2.877,200
%0.26
Bist-100 9.132,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bilgi evi öğrencilerinin topladığı yardımlar yerine ulaştı

Bilgi evi öğrencilerinin topladığı yardımlar yerine ulaştı

Başakşehir Belediyesi bilgi evi öğrencilerinin Van, Urfa ve Erzurum’da ki arkadaşları için topladıkları kitap ve kırtasiye malzemeleri yerine ulaştırıldı. Cemil Meriç Bilgievi İyilik Kulübü öğrencilerinin düzenlediği ve 2 ay süren...

  • Ege Postası
  • 14.05.2013 - 13:50
Başakşehir Belediyesi bilgi evi öğrencilerinin Van, Urfa ve Erzurum’da ki arkadaşları için topladıkları kitap ve kırtasiye malzemeleri yerine ulaştırıldı.

Cemil Meriç Bilgievi İyilik Kulübü öğrencilerinin düzenlediği ve 2 ay süren kampanya ile topladıkları kırtasiye ve kitapları ihtiyaç sahibi okullara göndermişlerdi. Bilgi evi öğrencilerinin kardeşlik duygularını da içeren mektuplarla birlikte gönderdikleri yardım kolileri Van’ın Erciş ilçesi Çelebibağı Selvihan ve Gedikdibi köy ilkokulları, Urfa’nın Karaali Köyü’nün Karaali Haşim Açanal Ortaokulu, Erzurum’un Aziziye Çiğdemli Köyü’ndeki öğrencilere ulaştı. Yardım kolilerini ve içindeki mektupları sevinçle açarak okuyan öğrencilerin mutlulukları yüzlerine yansıdı. Kütüphanelerinin renklendiğini söyleyen öğrenciler bilgi evindeki arkadaşlarına teşekkürlerini iletti.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.