Dolar 32,6809
%-0.22
Euro 35,1630
%0.22
Altın 2.455,410
%0.21
Bist-100 10.376,00
%-2.55

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bilgievi öğrencilerinin yaz tatili dolu dolu

Bilgievi öğrencilerinin yaz tatili dolu dolu

Kemalpaşa Belediyesi Bilgievleri yaz etkinliklerine katılan öğrenciler, kendi yeteneklerini keşfedebildikleri ve geliştirebilecekleri ortamlarda keyifli zaman geçiriyor.

  • Ege Postası
  • 28.07.2018 - 15:56

Kemalpaşa Belediyesi Bilgievleri, yaz döneminde adeta çocukların akınına uğruyor. Okulların kapanmasıyla birlikte Bilgievi Yaz Okulları’ndan şu ana kadar  Bin 500 üzerinde öğrenci yararlanıyor. Bilgievlerinde hazırlanan yaz etkinlikleri sayesinde çocuklar yaz döneminde vakitlerini hem eğlenerek, hem de öğrenerek geçiriyor.

Bu dönemden çocukların en iyi şekilde faydalanabilmesi için Bilgievleri eğitmenleri tarafından dolu dolu bir eğitim programı hazırlandı. Kur’an eğitiminden havuz etkinliklerine, gençlik kamplarından, sosyal kültürel gezilere, eğlenceli oyunlara kadar geniş bir yelpazede hazırlanan programda ayrıca, el sanatları, tasarım, yarışmalar, turnuvalar, satranç ve zeka oyunları gibi birbirinden eğitici faaliyetlere yer verildi. Bilgievleri yaz etkinliklerinin vazgeçilmezi olan Kur’an-ı Kerim eğitimi çocuklar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Etkinliklerin ardından sıcak havalardan bunalan çocuklar, soluğu Belediyeye ait sosyal tesislerde bulunan havuzlarda alıyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.