Dolar 34,1993
%0.05
Euro 38,0116
%-0.22
Altın 2.910,840
%0.52
Bist-100 9.587,00
%-0.81

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Binali Yıldırım Meclis'te boyoz dağıttı

Binali Yıldırım Meclis'te boyoz dağıttı

TBMM'de bütçe görüşmeleri sırasında milletvekillerine İzmir boyozu ve yumurta dağıtan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, pazartesi günü de İzmir'in bir başka lezzeti olan Çeşme kumrusunu milletvekilleri için hazırlatacak. Binali Yıldırım vekillere elleriyle boyoz dağıttı

  • Ege Postası
  • 01.03.2016 - 12:38
EGE POSTASI- AK Parti İzmir Milletvekilleri, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) bütçe görüşmelerine verilen arada vekillere boyoz ve yumurta ikram etti. Bütçe görüşmelerine verilen arada Gaziemir'den getirilen boyoz ustalarının Meclis mutfağında hazırladığı yaklaşık 2 bin 500 boyoz dağıtıldığı belirtilirken, Milletvekillerinin İzmir'e özgü boyozu beğeniyle tükettiği ifade edildi. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım Yıldırım, "Boyoz kalmasın" diyerek, mecliste tüm milletvekillerinin bulunduğu kuliste meşhur İzmir boyuzunu yumurta eşliğinde tabakta kendi elleriyle ikram etti. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile AK Parti İzmir Milletvekilli Hamza Dağ, diğer AK Parti İzmir Milletvekilleriyle beraber TBMM'de vekillere İzmir'e özgü boyoz ile yumurta ikram etti.



AK Partili Dağ, etkinliği sosyal medya hesaplarından da vatandaşlara duyurdu. "İzmir'imizin gözde lezzeti Boyoz'u birazdan sıcak sıcak tüm meclisimize dağıtacağız" diyen Dağ, boyozun yapılış esnasında çekilen bir videoyu da twitter hesabından paylaştı. Ardından boyozlar hazırlandı ve yumurtalarla birlikte servis edildi. Bakan Binali Yıldırım ile birlikte TBMM'de boyoz ikram edilen görüntüleri de paylaşan Hamza Dağ, "Güzel İzmir'imizin meşhur boyozunu milletvekillerimize ikram ettik" diye konuştu.

AK Partili Kerem Ali Sürekli de muhalefet kulislerine boyoz ve yumurta götürerek vekillere ikram etti.

AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi ve İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli,  “Sadece kendimiz yersek olmaz dedik. Muhalefet Kulisinde de bulunan milletvekili arkadaşlarımıza da ikram ettik” şeklinde paylaşımda bulundu.  

BOYOZDAN SONRA KUMRU
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, pazartesi günü de İzmir'in bir başka lezzeti olan Çeşme kumrusunu milletvekilleri için hazırlatacak. 
TBMM'de bütçe görüşmeleri çarşamba günü sona erecek. Pazartesi günü de Çeşme kumrusu, Meclis mutfağında milletvekilleri için hazırlanacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.