Dolar 34,2135
%0.09
Euro 37,8617
%-0.61
Altın 2.934,930
%1.35
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Binali Yıldırım'ın karargahı belli oldu

Binali Yıldırım'ın karargahı belli oldu

AK Parti'den İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı hemen hemen kesinleşen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın seçim karargahının neresi olacağı da belirlendi. Seçim sürecinde dev bir kadroyla yapılacak çalışma için büyük bir yer arayışları içinde olan Yıldırım’ın ekibinin kendilerine önerilen AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın da bulunduğu Bayraklı Altınyol üzerindeki Salhane İş Merkezi’nde boş durumda olan ikinci kata onay verdiği belirtildi.

  • Ege Postası
  • 20.11.2013 - 16:57
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - AK Parti’de Büyükşehirlerde başkan adayları netleşmeye başladı. İzmir’de teşkilatın ve kamuoyunun beklentisi doğrultusunda gelişme yaşanırken ,Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın adaylığı kesinleşti gibi…

Parti kulislerinde Yıldırım’ın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak önümüzdeki hafta resmi olarak açıklanması bekleniyor.

Adaylığı konusunda yaşanan gelişmeyle paralel olarak,Bakan Yıldırım’ın seçim karargahı da hemen hemen belli gibi… Uzun zamandır arayış içinde olan Yıldırım’ın ekibine AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın üstündeki kat önerildi.
Seçim sürecinde dev bir kadroyla yapılacak çalışma için büyük bir yer arayışları içinde olan Yıldırım’ın ekibinin, kendilerine önerilen  Bayraklı Altınyol üzerindeki Salhane İş Merkezi’nde boş durumda olan ikinci kata onay verdiği belirtildi.

Bakan Yıldırım’ın adaylığıyla ilgili yapılacak resmi açıklamanın ardından bin 500 metrekare genişliğindeki daireye yerleşileceği, iki taraftaki dış yüzeye giydirilme yapılacağı belirtildi.Yıldırım ve ekibi böylelikle seçim sürecinde AK Parti İzmir İl Başkanlığı’yla daha koordineli bir çalışma yapma fırsatı da yakalayacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.