Dolar 34,2519
%0.04
Euro 37,6058
%-0.07
Altın 2.925,550
%0.14
Bist-100 9.162,00
%0.58

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Binlerce kişi aynı sofrada

Binlerce kişi aynı sofrada

Karabağlar Belediyesi, bu yıl da Ramazan ayında etkinliklerle düzenledi. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da ilçenin noktasında iftar sofraları kurulacak, 21 mahallede Hacivat-Karagöz, ortaoyunu ve çocuklar için animasyon gösterileriyle Ramazan geceleri renklenecek.

  • Ege Postası
  • 08.07.2013 - 14:07
İZMİR - Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, bu yıl da Eserkent’te iftar çadırı kurulacağını belirterek, Bozyaka, Limontepe ve Eskiizmir’de ise iftar yemeği dağıtım noktaları oluşturduklarını söyledi. Ramazan ayı boyunca yaklaşık sivil toplum örgütlerinin de desteğiyle 1500 kişiye iftar yemeği dağıtılacağını vurgulayan Başkan Kürüm, “Ramazan ayı boyunca da en yoğun olan camilerde teravih namazı sonrası soğuk şerbet dağıtılacak. Gıda Bankası ile de 2500 aileye erzak yardımı yapmayı hedefliyoruz” dedi.

RAMAZAN GECELERİ
Ramazan ayının ilçede birlik ve beraberlik içinde geçmesi için hazırlıkların tamamlandıklarına dikkati çeken Kürüm, “21 mahallede de Ramazan eğlenceleri düzenledik. Ramazan gecelerinde çocuk, genç, yetişkin ve yaşlılarımızı buluşturup, nostalji yaşatacağız. Hacivat Karagöz, ortaoyunu, çocuklar için animasyon, cami önlerinde şerbet dağıtımı, hurma dağıtımı, Osmanlı macunları dağıtımı gibi etkinliklerle de ilçemizde dayanışma içinde renkli bir ramazan ayı geçirmeyi planlıyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.