Dolar 34,2135
%0.09
Euro 37,8617
%-0.61
Altın 2.934,930
%1.35
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bir günlük küçük başkandan kendi okuluna büyük hizmet

Bir günlük küçük başkandan kendi okuluna büyük hizmet

Geçtiğimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda temsili olarak Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’ın yerine geçen Şehitler Ortaokulu öğrencisi Seher Özkaya, okulunun ihtiyacı olan yüksek kapasiteli fotokopi makinesinin alınması için o tarihte talimat verdi. Seher’in talimatı geç de olsa yaklaşık 9 ay sonra yerine ulaştı. Başkan Sındır, 9 ay sonra Seher Özkaya’nın verdiği talimatı göz ardı etmeyip, fotokopi makinesini Şehitler Ortaokulu Müdürü Nurcan Nur Canpolat’a teslim etti

  • Ege Postası
  • 26.11.2012 - 11:31
İZMİR-  Bornova Altındağ’da 1700 öğrencisi bulunan Şehitler Ortaokulu’nun ihtiyacı olan fotokopi makinesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda bir günlüğüne başkanlık koltuğuna oturan 6. Sınıf öğrencisi Seher Özkaya sayesinde öğrencilerin ve öğretmenlerin hizmetine sunuldu. 23 Nisan günü Bornova Belediyesi’ne gelmeden önce öğretmenlerine okulu için isteyebileceği birşey olup olmadığını soran Seher Özkaya, hem öğrencilerin hem de öğretmenlerin işini kolaylaştıracak bir fotokopi makinesinin gerekli olduğunu öğrendi. Bunun üzerine temsili olarak Bornova Belediye Başkanlığı koltuğuna oturur oturmaz Özel Kalem Müdürlüğü’nü arayan Özkaya, “Şehitler ortaokulu’nun yüksek kapasiteli bir fotokobi makinesine ihtiyacı varmış. Gerekli işlemlerin yapılarak en iyi cihazın bu okula alınmasını istiyorum” diye talimat verdi.

 

Başkanlık koltuğunun temsili olarak devredildiği törenlerin ardından Özel Kalem Müdürlüğü’nü bu sefer Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır aradı. Başkan Sındır, bir günlük başkan Seher Özkaya’nın istediği fotokopi makinesinin araştırılıp gerekli alım işleminin yapılmasını istedi. Okulunun ihtiyacının karşılanmasını sağlayan Seher Özkaya, cihazı Şehitler Ortaokulu’na giderek bizzat Müdür Nurcan Nur Canpolat’a teslim eden Başkan Sındır’a teşekkür etti.

Şehitler Ortaokulu Müdürü Nurcan Nur Canpolat, 1700 öğrencinin sınav kağıtları ve çeşitli dokümanlarının çoğaltılmasının iyi bir fotokopi makinesi gerektirdiğini, bu nedenle başkanlık koltuğuna oturmadan önce öğrencileri Seher Özkaya’ya bu durumu ilettiklerini söyleyerek, “Öğrencimiz de büyük bir heyecanla bu eksiğimizi kapatmak için başkanlık koltuğuna oturur oturmaz talimatını verdi. Bu talimatı lafta bırakmayıp gerçekleştiren Bornova Belediye Başkanımız Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Sındır’ın fotokopi makinesini okula teslim ettiği sırada, 23 Nisan’daki törende Seher Özkaya ile birlikte Bornova Belediyesi’ne gelen 6. sınıf öğrencileri İsa Erdoğmuş ile Nurcan Demir de Başkan Sındır’a çiçek vererek teşekkür etti. Nurcan Demir Başkan Sındır’a kendi yazdığı şiri okudu.

 

İŞTE NURCAN DEMİR’İN ŞİİRİ

Başkanım iyi bir örnek oldunuz.

Atlamadınız sözünüzde durdunuz.

Şimdi size ben de huzurunuzda söz veriyorum.

Kamil bir öğrenci olacağım.

Artık bizden sonraki öğrencilere de

Ne mutlu ki bizden hediye

 

Bornova Belediyesi olarak her zaman okulların eksiklerini tamamlamak için gerekenleri yaptıklarını söyleyen Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, “Tüm okullarımızın badana boyalarını, tadilatlarını yapıyoruz. Şehitler Ortaokulu’nun da bakımlarını yaptık. Geleceğimizin garantisi çocuklarımızın daha güzel ve sağlıklı şartlarda eğitim alabilmesi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Okulumuza aldığımız fotokopi makinesinin eğitime katkıda bulunacağını bilmek bizim için en büyük mutluluk” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.