Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bir kongre kararı da Tire için!

Bir kongre kararı da Tire için!

CHP İzmir’de Ağustos ayındaki Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi partide olağanüstü kongrelerin sayısı artıyor. Yaşanan gelişmeler nedeniyle kongre kararı alınan Ödemiş, Çiğli ve Konak’ın ardından bir kongre kararı da Tire için alındı. CHP’nin 64 yıl sonra Tire'de seçim kazanmasında büyük emeği olan kadın kollarında toplu istifa yaşandı. CHP Tire Kadın Kolları Başkan ve yönetiminin istifası nedeniyle 1 Temmuz’da kongre yapılacak.

  • Ege Postası
  • 24.06.2014 - 12:04
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir’de Ağustos ayındaki Cumhurbaşkanlığı seçimine giden süreçte partide  yaşanacak kongrelerin sayısı artıyor. Delegelerin yeterli imza sayısını topladığı Ödemiş ve ilçe yönetimleri düşen Çiğli ve Konak’ta tüzük gereği kongre kararı alınmıştı. CHP’de bir kongre kararı da Tire için alındı.
 
TOPLU İSTİFA
CHP’nin 64 yıl sonra Tire'de seçim kazanmasında büyük emeği olan kadın kollarında İlçe Başkanı Sezer Konursay Ege, asil ve yedek ilçe yöneticileriyle birlikte istifa etti. Yaşanan istifaların ardından il kadın kolları yönetimi Tire’ye kayyum atadı ve kongre kararı aldı.
 
KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM
 İl Kadın Kolları Başkanı Özgün Utku, “ Tire’de seçimi 64 yıl sonra kazandık. Seçimi kazanmamızda emeği ve katkısı olan tüm kadınlarımıza başta ilçe kadın kolları başkanımıza ve yöneticilere teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışı. Yenileme ihtiyacı duydular herhalde istifalar yaşandı. Biz de kongre kararı aldık. ” dedi.
 
1 TEMMUZ’DA!
 Tire’de kadın kollarında 1 Temmuz’da kongre heyecanı yaşanacak. Kongreye Kadın Kolları Genel Sekreteri Nurten Bozkurt ve Ege Bölgesi Sorumlusu Bedriye Gürkan’da katılacak.Kongre ilçede belediyenin çok amaçlı spor salonunda gerçekleşecek.
 
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.