Dolar 34,2349
%-0.01
Euro 37,6350
%0.01
Altın 2.918,100
%-0.12
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bir tıkla iş sahibi olma fırsatı

Bir tıkla iş sahibi olma fırsatı

Bünyesindeki 451 sanayi tesisinde 25 binin üzerindeki kişiye istihdam sağlayan Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi (KOSBİ) işsizlere bir tıkla iş sahibi olma fırsatı sunuyor. İnternet üzerinden ulaşılabilen özel istihdam bürosunu hayata geçiren KOSBİ, burada iş sahibi olmak isteyenlerle, çalışana ihtiyaç duyan firmaları buluşturdu. İş başvurusu yapmak isteyen adaylar artık başvurularını www.kosbiistihdam.org adresinden yapabilecek. Hem iş arayanları hem de çalışana ihtiyacı olan firmaları buluşturmak için internet üzerinde istihdam bürosu projesini hayata geçirdiklerini ifade eden KOSBİ Bölge Müdürü Dr. Cavit Kahya, bu alanda büyük bir boşluğu dolduracaklarını düşündüklerini söyledi.

  • Ege Postası
  • 07.02.2014 - 10:58
İZMİR- Türkiye'nin en büyük sorunlarından birinin işsizlik olduğunu ancak firma sahiplerinin ve sanayicilerin de istedikleri nitelikte çalışan bulmakta zorlandıklarının altını çizen Kahya, “Bizde bunu dikkate alarak, internet üzerinde faaliyet gösterecek özel istihdam büromuzu kurduk. Sitemizde iş arayan adaylar kendi özgeçmişlerini oluşturabiliyorlar. Firmalarda kendi bölümlerine girerek, aradıkları çalışanın niteliklerini belirtiyorlar. İş arayanlar ile iş vermek isteyenler bu platformda biraraya geliyor. Bu sayede kısa sürede ihtiyaçlarını karşılıyorlar. Sitede güncel iş ilanları ve iş başvuruları kayıt altına alınıyor. Sitemiz her geçen gün daha çok ziyaret edilir hale geldi. İşsizlik sorununun çözümüne az da olsa bir katkımız oluyor. Buda bizi çok mutlu ediyor” dedi.

KOSBİ Bölge Müdürü Dr. Cavit Kahya, kurdukları özel istihdam bürosu internet portalı sayesinde iş arayanlar ile iş vermek isteyen firmaları biraraya getirdiklerini söyledi.


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.