Dolar 34,2441
%0.06
Euro 37,6082
%0.35
Altın 2.876,320
%0.23
Bist-100 9.132,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bitlis'te din görevlileri sahada ter döktü

Bitlis'te din görevlileri sahada ter döktü

Bitlis İl Gençlik Spor Müdürlüğü ile il Müftülüğü tarafından Bitlis'te Camiler ve Din Görevlileri haftası çerçevesinde, il ve ilçe müftülükleri arası futbol turnuvası düzenlendi.İldeki bir halı sahada yapılan turnuvada, din görevlileri...

  • Ege Postası
  • 02.10.2013 - 12:46
Bitlis İl Gençlik Spor Müdürlüğü ile il Müftülüğü tarafından Bitlis'te Camiler ve Din Görevlileri haftası çerçevesinde, il ve ilçe müftülükleri arası futbol turnuvası düzenlendi.

İldeki bir halı sahada yapılan turnuvada, din görevlileri turnuva birinciliği için sahada adeta bir birleriyle kıyasıya yarıştılar. Altı takımın katıldığı turnuvada ise ortaya güzel görüntülerin çıktı. Karşılaşmalar sonunda turnuvada ilk üçe giren takımlara kupa verildi.

Turnuvanın renkli görüntülere sahne olduğunu belirten Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Güven, "Turnuva Bitlis İl Müftülüğü birinci, Ahlat İlçe Müftülüğü ikinci, Hizan İlçe Müftülüğü ise üçüncü oldu. Din görevlilerinin spor yapması özellikle futbol oynaması çok güzel ve anlamlı. Sporun dostluk olduğunu herkese gösterdikleri için din görevlilerine ve başta müftümüz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim." diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.