Dolar 34,2483
%0.02
Euro 37,6067
%-0.06
Altın 2.910,100
%-0.39
Bist-100 9.156,00
%0.51

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz Reyhanlı’da

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz Reyhanlı’da

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 52 kişinin hayatını kaybettiği Hatay’ın Reyhanlı ilçesini ziyaret etti. Beraberinde, Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güler Mert ile Reyhanlı’ya...

  • Ege Postası
  • 29.05.2013 - 16:37
Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 52 kişinin hayatını kaybettiği Hatay’ın Reyhanlı ilçesini ziyaret etti.

Beraberinde, Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güler Mert ile Reyhanlı’ya gelen Yılmaz, önce Cilvegözü Sınır Kapısı’na gitti. Basına kapalı olarak yapılan bu ziyaretten sonra Belediye Başkanı Yılmaz, Kaymakam Yusuf Güler’i ziyaret etti.
Yılmaz, Kaymakam Güler’e olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirerek yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet diledi. Yılmaz, “Ülkede en fazla huzura ihtiyacımız olan dönemi yaşıyoruz. Ama maalesef bulunduğumuz coğrafya huzurlu değil. Türkiye’nin içeride ve dışarıda itibarının arttığını düşünüyoruz. Böyle sıkıntılı bölgelerde görev yapmak kolay değildir. Bazı zorlukları vardır. Allah size de sağlık kuvvet versin. Ülkemizin geleceği açısından huzurlu ve mutlu olmak zorundayız. Bu tür hadiseler bizi son derece üzüyor. Bu bir vahşettir. Dünyada terörle bir noktaya gelinmiş değildir.” dedi.

Alaaddin Yılmaz daha sonra Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi’ye taziyelerini iletti. Başkan Şanverdi, yaraların sarıldığını söyleyerek, “Halkımız iş yerlerine gitmeye ve normal yaşama dönmeye başladı. Devletimizin de desteğiyle bu sıkıntılı süreçten kurtulmaya çalışıyoruz. ” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.