Dolar 34,2289
%-0.04
Euro 37,4628
%-0.47
Altın 2.871,530
%-0.53
Bist-100 9.132,00
%0.97

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova Belediyesi’nden çocuklara vitamin desteği

Bornova Belediyesi’nden çocuklara vitamin desteği

Bornova Belediyesi Yerli Malı Haftası’nda öğrencilere organik mandalina dağıtıyor. Yerli Malı Haftası kapsamında yapılan çalışma ile ilkokul çağındaki çocukların sağlıklı beslenmeye teşvik edilmesi amaçlanıyor. Ege Üniversitesi’nin mandalina bahçesinden Egeli Gezginler Derneği üyesi gençlerin topladığı mandalinaları Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bornova Kaymakamı Mustafa Gündoğan ile birlikte Batıçim İlkokulu’nda öğrencilere dağıttı. Bornova’daki tüm okullarda hafta boyunca mandalina dağıtımları devam edecek.

  • Ege Postası
  • 08.12.2015 - 11:46
Bornova Belediyesi, 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanacak olan Yerli Malı Haftası için ilçede bulunan ilkokullara mandalina dağıtımı yapmaya başladı. Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Menemen Araştırma Uygulama ve Üretim Çiftliği’nde bulunan mandalina bahçesinde yetişen ürünler ‘Egeli Gezginler Derneği’ üyeleri tarafından toplanarak dağıtıma hazır hale getirildi.
 
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ilk mandalinaları, Bornova Kaymakamı Mustafa Gündoğan ile birlikte Doğanlar Batıçim İlkokulu öğrencilerine dağıttı. Böylece üniversite öğrencilerinin de işbirliğiyle dalından toplanan organik mandalinalar öğrencilere ulaşmış oldu.
 


Öğrencilere oturdukları sıralarda mandalinaları dağıtan Başkan Atila ve Kaymakam Gündoğan Yerli Malı Haftası’nın önemini anlattı. Bornova Kaymakamı Mustafa Gündoğan, çalışmanın önemine dikkat çekerek, “Bornova Belediyesi ve üniversite öğrencilerinin hayata geçirdiği bu sosyal sorumluluk projesini biz de destekliyoruz. Bu işbirliği çocuklarımız için çok önemli” dedi.
 


Çocuklarla ilgili konuların her zaman öncelikli projeleri arasında yer aldığını vurgulayan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da şöyle konuştu: “İlçemizdeki tüm devlet okullarının tadilat ve bakımlarını yapıyoruz. Çocuklarımızın iyi ortamlarda eğitim alması en büyük amacımız. Egeli Gezginler Derneği işbirliği ile gerçekleştirdiğimiz 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.