Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova Belediyesi’nden muhtarlara büyük destek

Bornova Belediyesi’nden muhtarlara büyük destek

Daha önce ilçe sınırları içindeki tüm muhtarlara dizüstü bilgisayar dağıtan ayrıca da belediye yetkilileriyle ücretsiz konuşmalarını sağlayan telefon ve hat veren Bornova Belediyesi önemli bir destek daha sağladı. Bornova Belediye Meclisi’ne başkanlık önergesi olarak gelen muhtarların elektrik, su iletişim gibi ihtiyaçları için 250 TL’ye kadar nakdi destek verilmesi kabul edildi

  • Ege Postası
  • 08.02.2013 - 11:05
İZMİR - Bornova Belediyesi, vatandaşın en yakınındaki kamu birimi olan muhtarlara önemli ölçüde destek veriyor. Daha önce bilgisayar ihtiyaçlarını Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır'a ileten muhtarların bu sorunu iki yıl önce çözüldü. İlçe genelindeki tüm muhtarlara Bornova Belediyesi tarafından dizüstü bilgisayar dağıtıldı. Muhtarlara ayrıca yurttaşlara daha iyi hizmet edebilmeleri için belediye yetkilileri ile ücretsiz konuşmalarına imkan sağlayan cep telefonu ve hatları da verildi. 
Hizmetlerin vatandaşa daha hızlı bir şekilde ulaşması konusunda aracılık eden muhtarlara Bornova Belediyesi’nden çok önemli bir destek daha geldi. Bornova Belediye Meclisi’ne başkanlık önergesi olarak gelen muhtarların elektrik, su iletişim gibi ihtiyaçları için 250 TL’ye kadar nakdi destek verilmesi kabul edildi.



Yurttaşların sorun yaşadığında ilk önce muhtarlara başvurduğunu hatırlatan Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, “Herkes gibi muhtarlarımızın da çağın gereği olan en temel iletişim ekipmanlarına sahip olmaları gerekiyordu. Muhtarlarımızın iletişim sorunu vardı. Bizden bilgisayar talep ettiler. Biz de kendilerine hizmette hızı arttırmak için dizüstü bilgisayar sağladık. Ayrıca kendi aralarında ve belediye bürokratları ile ücretsiz konuşabilecekleri telefonlar verdik. Muhtarlarımız bu dizüstü bilgisayarlarla vatandaşa evlerinde de hizmet üretebilir hale geldi. Muhtarlarımız ben dahil tüm belediye yetkileri ile istedikleri kadar ücretsiz konuşabiliyorlar. Böylece mahallelerin sıkıntıları belediyemize daha çabuk ulaşıyor. Biz de sorunları daha hızlı çözüyoruz” dedi.
Son olarak muhtarlara elektrik, su ve iletişim gibi ihtiyaçları için aylık 250 TL’lik destek verilmesini de belediye meclisinde karara bağladıklarını ifade eden Sındır, “Böylece vatandaşa hizmet verirken maddi anlamda sıkıntı çeken muhtarlarımıza önemli bir destek daha sağlamış olduk. Bu destekler vatandaşlarımızın mahallerinde daha kaliteli hizmet almasını sağlayacaktır. Bizim tüm amacımız vatandaşa verilen hizmetin kalitesini arttırmaktır” diye konuştu

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.