Dolar 34,1771
%0.12
Euro 38,1912
%-0.14
Altın 2.934,200
%0.03
Bist-100 9.829,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova Belediyesi’nden öğrencilere tam destek

Bornova Belediyesi’nden öğrencilere tam destek

Önümüzdeki Pazar günü yapılacak YGS sınavı öncesinde, geniş katılımlı bir deneme sınavı yaparak öğrencilerin seviyelerini görmelerine yardımcı olan Bornova Belediyesi, dereceye girenleri ödüllendirdi. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, sınava katılan bütün öğrencileri tebrik ederek eğitim hayatlarında başarılar diledi

  • Ege Postası
  • 13.03.2015 - 11:15
İZMİR- BELGEM’de verilen TEOG, LYS, YGS'ye hazırlık ve İngilizce destek kurslarıyla Bornovalı öğrencileri geleceğe hazırlayan Bornova Belediyesi, YGS’ye girecek öğrenciler için deneme sınavı düzenledi. BELGEM’in Çamdibi’ndeki merkez binası ile Sıdıka Rodop Anadolu Lisesi’nde düzenlenen YGS deneme sınavına Bornova’daki okullarda öğrenim gören öğrenciler katıldı.

Sayısal, eşit ağırlık ve sözel bölümlerde ilk 10’a giren öğrenciler için Bornova Belediyesi Nikah Salonu’nda ödül töreni düzenlendi. Sayısal’da birinci Cemre Öztürk, ikinci Atakan Öztürk, üçüncü Umut Onbaşılar oldu. Eşit Ağırlık’ta ise İrem Keçeci, ikinci Seda Nas, üçüncü Begüm Koçak oldu. Sözel’de ise Ecem Başak Orpak birinciliği, Şeyda Gündoğdu ikinciliği, Sılanur Algül ise üçüncülüğü elde etti. Her bölümün birincisine 500 lira ikinci ve üçüncülere 250’şer lira ilk 10’a girenlere ise 100’er liralık hediye çeki verildi.


Çocuklarımız için tüm imkanlar kullanılıyor

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, bu sene ilk defa YGS deneme sınavı yaptıklarını hatırlatarak şöyle konuştu: “Gençlerimiz hem heyecanlarını yensinler hem de tecrübe kazansınlar istedik. Sınava giren bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Dereceye girenleri de tebrik ediyorum. Ama önemli olan bu sınavda başarılı olup olmamak değil iyi bir yurttaş olabilmektir. Ben bizim çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim görmelerini istiyorum. Yerel yönetim olarak bunun için var gücümüzle çalışıyoruz. Çocuklarımızın başarılı olmaları için bütün imkanlarımızı kullanmaya çalışıyoruz. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olan okullarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için elimizden geleni yapıyoruz. Bunun için okullara ayırdığımız bütçemizi 15 kat artırdık. Biz inanıyoruz ki Büyük Atatürk’ün emanet ettiği gençler bu ülkeyi daha iyi yönetecekler. Gençler ülkemizin ve Cumhuriyet’in teminatısınız” dedi.

DERECEYE GİRENLER
SAYISAL

Cemre Öztürk
Atakan Öztürk
Umut Onbaşılar
Tuğçe İndağ
Özgür Aslan
Bolkar Oluk
Deniz Umut Candır – Şule Özdemir
Asiye Kurcak
Eda Genç
Aysel Eylem Doğanlı




EŞİT AĞIRLIK
İrem Keçeci
Seda Nas
Begüm Koçak
Sadiye Yıldız
Semih Kocabaş
Semih Dumanlı
Esin Ertaç
Sırma Nur Pınar
Eda Güner
Elif Gönülkırmaz

SÖZEL
Ecem Başak Orpak
Şeyda Gündoğdu
Sılanur Algül
Elif Özaydın
Fadime Yüksel
Ece Erdil
Gamze Çolak
Yusuf Ulaş Palabıyık
Sedanur Erel
Nur Betül Çetinkaya

Önümüzdeki Pazar günü yapılacak YGS sınavı öncesinde, geniş katılımlı bir deneme sınavı yaparak öğrencilerin seviyelerini görmelerine yardımcı olan Bornova Belediyesi, dereceye girenleri ödüllendirdi.



Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, BELGEM’de verdikleri kursların yanısıra kırtasiye yardımları ve okullarda yaptıkları bakım-onarım çalışmaları ile eğitime destek olduklarına dikkat çekerek, ilk kez düzenlenen deneme sınavına girecek tüm öğrencilere teşekkür etti.


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.