Dolar 33,9917
%0.29
Euro 37,8523
%0.67
Altın 2.822,100
%0.44
Bist-100 9.577,00
%-1.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova Belediyesi’nden sıcak çorba

Bornova Belediyesi’nden sıcak çorba

Bornova Belediyesi, şiddetli soğuklarda vatandaşların içini ısıtan ücretsiz çorba hizmetini aralıksız sürdürüyor.

  • Ege Postası
  • 12.02.2015 - 12:51
İki ikram aracıyla günde bin kişiye sıcak çorba dağıtılırken, Başkan Olgun Atila, “Sıcak bir çorbayla hemşehrilerimizin içini ısıtmak bile bizim için büyük mutluluk. Ege Üniversitesi Hastanesi önündeki aracımız iki ay boyunca hasta yakınlarının hizmetinde olacak” dedi. Vatandaşlar da hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirdi
 
İzmir’de hava sıcaklıkları mevsim normallerinin altında seyrederken, Bornova Belediyesi’nin vatandaşların içini ısıtan ücretsiz sıcak çorba hizmeti memnuniyet yaratıyor. Bornova Belediyesi, biri Ege Üniversitesi Hastanesi önünde sabit olmak üzere iki ikram aracıyla 08.00 – 10.30 saatleri arasında vatandaşlara hizmet veriyor. Gezici araç, her sabah bir mahalleye gidiyor. Vatandaşlar mercimek, ezogelin ve domates olmak üzere 3 çeşit çorbadan dilediğini içebiliyor. İsteyenler, çorba servisinin yapıldığı ikram araçlarından çay ya da kahve de alabiliyor. Yılda Soğuk havalarda verilen hizmet kapsamında günde ortalama bin vatandaşa sıcak çorba dağıtılıyor.
 
İkram araçlarını daha çok konser ve iftar gibi halkın toplu olarak yer aldığı etkinlikler ile cenazelerde kullandıklarını hatırlatan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Kışın bu soğuk günlerinde sıcak bir çorbayla hemşehrilerimizin içini ısıtmak bile bizim için büyük mutluluk. Ege Üniversitesi Hastanesi önündeki aracımız iki ay boyunca hasta yakınlarının hizmetinde olacak. Vatandaşlarımıza bir yılda yaklaşık 300 bin bardak sıcak ve soğuk içecek dağıtıyoruz. Katkı koyan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 
Vatandaşlar da hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirdi.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.