Dolar 34,1585
%0.07
Euro 38,1984
%-0.12
Altın 2.913,770
%-0.67
Bist-100 9.775,00
%-0.55

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova Coşkun Sabah ile coştu

Bornova Coşkun Sabah ile coştu

Ünlü sanatçı yeni albümün çıktığı gün İzmirli hayranları ile buluştu Bornova’da Coşkun Sabah fırtınası esti. Ünlü sanatçı, Bornova Belediyesi’nin organizasyonunda İzmirli hayranlarıyla Aşık Veysel Rekreasyon Alanı'nda buluştu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın da katıldığı ve yoğun ilgi gören konserde dillerden düşmeyen Coşkun Sabah şarkıları hep bir ağızdan söylendi.

  • Ege Postası
  • 02.07.2014 - 12:10
İZMİR-Udi sanatçı Coşkun Sabah, ‘Nihayet’ isimli yeni albümünün piyasaya çıktığı gün İzmirli hayranlarıyla Aşık Veysel Rekreasyon Alanı'nındaki Amfi Tiyatro’da buluştu. Bornova Belediyesi’nin organizasyonu ile gerçekleşen geceye İzmirliler yoğun ilgi gösterdi. Konseri İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ile birlikte izledi.
Bornova Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu'nun konserinde konuk sanatçı olarak sahneye çıkan ünlü ud virtiözü, nostalji dolu bir Ramazan akşamı yaşattı. Bornova Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen konserde Türk Sanat Müziği-Pop ve Fantezi müzik arasında, kendisinin adını taşıyan bir tarzda müzik yapan Coşkun Sabah’a ilgi yoğundu.
Ünlü sanatçı, Bornovalıların yanısıra İzmir’in diğer ilçelerinden gelen hayranlarıyla buluştu. İftar sonrası adeta müzik ziyafeti çeken vatandaşlar, Coşkun Sabah’ın dillerden düşmeyen parçalarına hep birlikte eşlik etti. Sabah, yeni albümünden parçaları da ilk kez canlı olarak Bornova’da seslendirdi.
Şef Sami Büyüköztekir’in yönetimindeki Bornova Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu ise Yıldırım Gürses’e ait ‘Türküm ne mutlu bana’ adlı eseri ellerinde Türk bayrakları ile sahneye çıkan çocuklarla birlikte söyledi. Onlara, Amfi Tiyatro’yu dolduran vatandaşlar eşlik etti. 
Konserin sonunda Bornova Belediye Başkanı Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Coşkun Sabah’a plaket vererek teşekkür etti. ‘Anılar’ adlı şarkısını Atila ile birlikte bir kez daha söyleyen Udi sanatçı Coşkun Sabah, İzmir ve Bornova’da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.