Dolar 38,4149
%0.2
Euro 43,7601
%-0.02
Altın 4.100,230
%-0.71
Bist-100 9.433,00
%-0.61

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova'da mezuniyet heyecanı

Bornova'da mezuniyet heyecanı

Bornova Belediyesi Mutfak Atölyesi İkinci Dönem mezunlarını verdi. Aşçılık, Pastacılık ve Barista Kursu’nu bitiren 60 kursiyer katılım belgelerini düzenlenen törenle aldı. 6 aylık eğitimi tamamlayan kursiyerleri Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’da yalnız bırakmadı.

  • Ege Postası
  • 26.02.2018 - 10:38

Bornova Belediyesi’nin Uzman Pastacılar Derneği, İşkur ve Milli Eğitim Müdürlüğü  işbirliği ile EVKA-3’teki Mutfak Atölyesi’nde düzenlediği Aşçılık, Pastacılık ve Barista Kursu  ikinci dönemini tamamladı. Kursa katılarak 6 aylık eğitim alan kursiyerler düzenlenen tören ile katılım belgelerini almanın heyecanını yaşadı. 25’i Aşçılık, 25’i Pastacılık ve 10’u Barista olmak üzere üç farklı kategoride eğitim alan 60 kursiyer katılım belgelerini Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın elinden aldı.

Bornova Belediyesi olarak en büyük hedeflerinden birinin de vatandaşlarına yeni iş imkanları sağlamak olduğunu ifade eden Başkan Atila, “Mutfak Atölyesi’nde İkinci Dönem kurslarımızı tamaladık. İnşallah üçüncü dönemde de kurslarımızla hizmet vermeye devam edeceğiz. Bizim için önemli bir konu da kurslarımızı başarıyla tamamlayan kursiyerlerimizin gittikleri her yerde burada yaşadıkları deneyimleri anlatmaları. Bu sayede daha fazla insanımıza iş imkanı sağlayacağımıza inanıyoruz. İnşallah bundan sonraki yaşamlarında da kendi işlerini kurarak ülkemizin üretimine katkı sağlarlar” diye konuştu.

Mutfak Atölyesi’nde düzenlenen Katılım Belgesi törenine katılan İzmir Şekerciler ve Pastacılar Esnaf Odası Başkanı İhsan Esen, vatandaşlara bu imkanı sunan Bornova Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Olgun Atila’ya teşekkür ederek, “Birinci Dönemi tamamlayan kursiyerlerimizin bir çoğu istihdam edildi. Bu gün İkinci Dönem mezunlarını veriyoruz. Onların da bundan sonraki hayatlarında başarılı olacağına inanıyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.