Dolar 34,2491
%0.03
Euro 37,6255
%-0.01
Altın 2.917,750
%-0.13
Bist-100 9.127,00
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova’da Kardeş Türküler rüzgarı

Bornova’da Kardeş Türküler rüzgarı

Anadolu’da iz bırakan kültürlerin türkülerini söyleyerek birarada yaşama anlayışına katkıda bulunan Kardeş Türküler, Bornova’da sevenleriyle buluştu. Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’ın da izlediği, 18’inci kuruluş yıldönümünde Evrensel Gazetesi yararına düzenlenen konser büyük ilgi gördü. Konsere binlerce İzmirlinin yanında başta çok sayıda sanatçı ve yazar da katıldı

  • Ege Postası
  • 23.10.2012 - 09:50
 İZMİR -Kardeş Türküler, verdiği konserle Anadolu’nun kültür çeşitliliğini sahneye taşıdı. Grup, Balkanlar’dan Ortadoğu’ya uzanan türkülerle izleyenlerden alkış aldı. Bornova Belediyesi’nin de katkılarıyla düzenlenen Aşık Veysel Rekreasyon Alanı Amfitiyatrosu’ndaki konserde, grubun söylediği şarkılara eşlik eden izleyiciler sahnenin önüne çıkarak halay da çekti. Birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği konser öncesinde, halk dansları toplulukları gösteriler de yaptı.

Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, Evrensel Gazetesi’nin bir gazete çıkarmanın yanında, anlayışını da insanlarla paylaştığını dile getirerek, “Evrensel önemli bir yayın organı. Sadece bir gazete çıkarmakla kalmıyor. Bir görüşü, bir anlayışı da insanımızla paylaşıyor. Bu ülkenin ihtiyaç duyduğu bilgiyiyi bize aktarıyor. Kuruluşundan bugüne kadar emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.