Dolar 33,9762
%0.11
Euro 37,6709
%-0.39
Altın 2.727,450
%-0.69
Bist-100 9.771,00
%-1.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova’da birlik zamanı

Bornova’da birlik zamanı

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Türkiye Büyük Milllet Meclisi’nde (TBMM) grubu bulunan siyasi partilerin ilçe başkanlıklarını ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 10.02.2015 - 10:35
İZMİR - Kısa bir süre önce yapılan kongrelerle göreve gelen ilçe başkanlarını tebrik eden Başkan Olgun Atila, Bornova’yı ortak akılla yönetmeyi başından beri ilke edindiklerini belirterek, herkesten fikir ve katkı beklediklerini söyledi
 
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, TBMM’de grubu bulunan siyasi partilerin Bornova İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti. Başkan Atila, bulundukları görevlere yeni seçilen Ak Parti Bornova İlçe Başkanı Arslan Keskin, MHP Bornova İlçe Başkanı İbrahim Yayla ve HDP İlçe Başkanı Şule Ayhan’a çalışmalarında başarılar diledi.
 
Bornova’da 2014 yerel seçim sürecinin hoşgörü ortamında geçtiğini hatırlatan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, aynı anlayışın bundan sonra da devam edeceğine inandığını dile getirdi. Göreve başladığı günden bu yana ‘ortak akıl’ ilkesiyle hareket ettiğine de dikkat çeken Başkan Atila, “Bu ülke ve Bornova hepimizin. İlçemizi daha iyi noktalara taşıma konusunda herkesin sorumluluğu var. Bu nedenle katılıma büyük önem veriyoruz ve herkesten fikirlerini, katkılarını bekliyoruz” dedi.
 
Siyasi parti ilçe başkanları da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, yapıcı eleştiri ve katkılarını sunmaya devam edeceklerini söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.