Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova’da bu kış çok eğlenceli geçecek

Bornova’da bu kış çok eğlenceli geçecek

Bornova Belediyesi, kültür, sanat ve hobi kurslarıyla dolu dolu bir kış programını başlatıyor. Ücretsiz etkinlik ve kurslarla vatandaşların sosyal hayatının zenginleşmesine katkı sağlanacak. Binlerce Bornovalıya resimden, satranca, tiyatrodan takı tasarımına pek çok dalda kurs verilecek. Kayıtlar 26 Eylül tarihine kadar yapılabilecek

  • Ege Postası
  • 21.09.2012 - 15:23
İZMİR-Yaz döneminde 13 ayrı dalda 1547 kişiye hobi ve beceri edindirme kursları veren Bornova Belediyesi, kış dönemi kurslarını açmaya hazırlanıyor. Bu kış 5 ayrı merkezde 19 ayrı dalda binlerce Bornovalıya hobi ve beceri edindirme kursları verilecek. Vatandaşların daha kolay yararlanabilmesi için kurslar, her semte yayıldı. Kurs kayıtları 26 Eylül’de tamamlanacak.

Kurslar, Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi, Mevlana Toplum Bilim Merkezi, Altındağ Toplum Kalkınma Merkezi, Naldöken Kültür Merkezi, Engelliler Merkezi, Çamdibi Şehit Er Adem Bilaloğlu Tesisleri’nde verilecek.
Satranç, resim, bale, halk oyunları, latin dansları, seramik, fotoğrafçılık, çocuk korosu, gitar, bağlama, piyano, keman, el sanatları, yan flüt, klarnet, Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, tiyatro dallarında ücretsiz verilen hobi ve beceri edindirme kurslarından 2 binden fazla yurttaş faydalanabilecek. İsteyenler kayıtlarını kursların verildiği merkezlerden yapabilecek. Eğitimler Ekim ayından itibaren başlayacak.
Rekor düzeyde yatırım ile önemli projeleri hayata geçirirken sosyal belediyecilik anlayışını da ön planda tuttuklarını belirten Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, “Rutin işlerin, fiziki yatırımların yanında sosyal belediyeciliğe de önem veriyoruz. Kültür, sanat, spor ve eğitim alanlarında da Bornovalıların yanında oluyoruz. Yaz tatilinin ardından kış dönemine girerken, yurttaşlarımızın öğrenmelerine, kendilerini geliştirmelerine katkıda bulunmak için yoğun bir program hazırladık. Her biri alanlarında uzman eğitmenler tarafından verilecek kursların katılan herkese çok yararlı olacağını düşünüyorum. Tüm Bornovalıları kurslarımıza katılmaya davet ediyorum ” diye konuştu.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.