Dolar 34,2465
%0.01
Euro 37,6064
%0.02
Altın 2.909,900
%-0.4
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova’da interaktif buluşma

Bornova’da interaktif buluşma

Hayata geçirdiği bir çok sosyal sorumluluk projesi ve gençlere yönelik düzenlediği aktivitelerle örnek olan Bornova Belediyesi, 2016 yılında bu anlamda yeni projeyi daha hayata geçiriyor. Gençlerle, mesleğindeki başarılarıyla ünlenen kişilerin interaktif söyleşilerle biraraya getirilmesi çerçevesinde gerçekleşecek olan projenin Ocak ayında başlaması planlanıyor. Proje için isim ise Bornova Belediyesi sosyal medya hesaplarından daha önce gençler arasında belirlenen 3 isim arasında yapılan oylama ile belirlenecek. Bornova'da gençler belirleyecek, belediye getirecek

  • Ege Postası
  • 29.12.2015 - 14:14
Gerçekleştirdiği  etkinliklerle üniversite gençlerinin beğenisini kazanan Bornova Belediyesi, gençler için yeni bir proje daha başlatıyor. Gençlik Merkezi ve Dost Kart gibi projeler ile üniversite öğrencilerine destek olan Bornova Belediyesi mesleklerindeki başarılarıyla ünlenen kişileri gençlerle bir araya getirecek.  Gençlerin,  konukların hayata ve geleceğe dair bilgi ve birikimlerinden yararlanması amacıyla yapılacak olan interaktif söyleşi 2016 yılı Ocak ayında başlayacak.



Gençlerin her zaman yanındayız

Sınırları içerisinde barındırdığı Ege Üniversitesi, Yaşar Üniversitesi ve Şifa Üniversitesi ile bir öğrenci kenti olduklarını belirten Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Gençlerin her zaman yanında olmaya çalışıyoruz. Bu projeyle onların şu an yaşadıkları hayata bakışlarına ve kendi gelecekleri için verecekleri kararlarda ışık tutmak istedik. Mesleklerindeki başarılarıyla öne çıkan kişilerle bir araya gelerek onlara merak ettiklerini sorma şansı yakalayacaklar” dedi.



Projenin ismi de anketle belirleniyor

Proje ismi Bornova Belediyesi sosyal medya hesaplarından yapılan anket ile belirleniyor. Herkesin oylama yaparak katılabildiği ankette, gençler tarafından belirlenen ‘Genç Akıl’, ‘Sobet Bahane Gençlik Şahane’ ve ‘Ünlü Düşmesi’ isimleri arasında en çok oyu olan proje ismi olarak kullanılacak. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.