FV330_news_big.jpg)
Bornova’da telefondan vergi ödeme dönemi başlıyor
Teknolojiyi kullanarak pek çok alanda vatandaşlara daha hızlı ve ve kaliteli hizmet sunan Bornova Belediyesi vergi ödemelerinin de akıllı telefon üzerinden tahsil edilmesini sağlayan sistemi devreye sokuyor
- Ege Postası
- 20.02.2014 - 10:39
Vatandaşlara hizmet ederken teknolojinin imkanlarını da kullanarak daha hızlı ve kaliteli iş ürettiklerini söyleyen Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, “Daha önce www.bornova.bel.tr internet sitemiz üzerinden başlattığımız online ödeme sistemini akıllı telefonlar için de kullanılabilir hale getirdik. Vatandaşlarımız artık belediyeye gelmeden, hatta bilgisayara bile ihtiyaç duymadan, dilediği yerden cep telefonuna indirdiği uygulamayla vergi borcunu öğrenip ödeme yapabilecek” diye konuştu.
Öte yandan android ve apple uyumlu bu uygulama sayesinde vatandaşlar rayiç değer sorgulaması yapıp istek ve şikayetlerini iletebiliyor. Bornova'da bulunan oda, dernek, eczane, sinema, eğitim kurumları, muhtarlıklar ve pek çok numaraya ulaşabiliyor, pek çok etkinlliği ve haberi doğrudan takip edebiliyor. Yakın zamanda güncellenecek uygulama "windows phone" telefonlara da uyumlu hale gelecek.
Yorum Yazın